Skip to content

Videojocs gratis a BEEP per celebrar els 50 anys d’AMD

10/06/2019
AMD-50-aniversari
AMD fa 50 anys de llegenda. Cinquanta anys d’innovació i de lideratge en la tecnologia de gràfics i de processament d’alt rendiment. Ni més ni menys que cinquanta anys d’ambició transformadora, per contribuir a una tecnologia i a una informàtica més eficients, més fiables i més seductores per al públic.

La marca vol celebrar un aniversari tan rodó i tan important. I vol fer-ho amb totes aquelles persones que confien en els seus productes.

Per a això, AMD ha llançat una campanya promocional que no et pots perdre. Així, per la compra a BEEP de targetes gràfiques AMD Radeon o de processadors AMD Ryzen seleccionats, aconseguiràs 2 videojocs gratis. Els jocs que t’emportes de regal són Tom Clancy ‘s The Division 2 Gold Edition i World War Z.

AMD-50-aniversari

Quins components d’AMD porten premi?

Per aprofitar la promoció i obtenir aquests dos videojocs gratis, has de comprar un ordinador o portàtil amb, almenys, un d’aquests components:

Ryzen 7 2700X Gold Edition
Ryzen 7 2700X
Ryzen 7 2700
Ryzen 5 2600X
Ryzen 5 2600
Ryzen 5 2400G
Radeon VII
RX Vega
RX 590
RX 580
RX 570

Et proposem que miris i consultis el catàleg de productes que entren en la promoció. La campanya és vàlida des del 29 d’abril fins el 8 de juliol d’aquest any.

the-division

‘Tom Clancy ‘s The Division 2 Gold Edition’

El videojoc Tom Clancy ‘s The Division 2 Gold Edition planteja un enorme desafiament en un escenari preapocalíptic. Han passat set mesos des que un virus mortal va colpejar Nova York i la resta del món. Com a resultat, la població ha quedat delmada.

Per fer front a aquesta amenaça, es va activar The Division, una unitat d’agents civils dorments. Ells i elles són l’última línia de defensa. Des de llavors, els agents de The Division han lluitat sense descans per salvar el que queda de civilització. Ara es viu un moment crucial. Washington DC, la ciutat més protegida de la terra, es troba en risc. I, si es perd Washington, el país sencer s’ensorra. Tu i el teu equip sou l’última esperança per aturar l’enfonsament de la humanitat.

world-war-z-joc

‘World War Z’

World War Z és un emocionant joc de trets cooperatiu en tercera persona per a quatre jugadors.

Estàs preparat o preparada per a un món dominat per plagues de zombis, que persegueixen a tota hora les seves preses que encara respiren? World War Z segueix un ritme de joc ràpid, que es basa en en la trepidant pel·lícula del mateix títol de Paramount Pictures. El videojoc explora noves trames i personatges de tot el món a través de missions tenses i emocionants, dissenyades de forma específica per a PC.

La plaga no sent por ni pietat. Avança per disseminar i devorar tot al seu pas. Al costat dels altres, has de plantar-li cara i descarregar un arsenal d’armes letals sobre centenars de zombis que arribaran en manada. Sent l’increïble vertigen de burlar la mort i sobreviure a riscos inimaginables. Destrossa als no morts amb tot tipus d’armes i de recursos. Així, tindràs a la teva disposició llançamíssils, metralladores, sentinelles, torretes, llançagranades, filferro de pues i molt més.

De Silicon Valley al món


AMD va néixer a Silicon Valley el 1969. Amb el temps, aquella petita empresa de semiconductors va esdevenir una companyia mundial de referència.

En l’actualitat, la marca desenvolupa productes de visualització i processament d’alt rendiment “per enfrontar molts dels reptes més difícils i interessants del món”, segons explica la presidenta i directora executiva d’AMD, Lisa T. Su.

“Aquest és el millor moment per ser present en el sector dels semiconductors. I estem preparats per transitar els pròxims 50 anys amb alt processament i solucions gràfiques que transformen tota la nostra vida “, afirma Lisa T. Su, amb motiu del 50 aniversari de la companyia.