Skip to content

Un Fórmula 1 a Expro/Reus

19/10/2012

Fa uns dies BEEP va ser present a Expro / Reus 2012, una fira multisectorial pensada per a un públic familiar. Aquest espai, que s’ha anat modernitzant i que ha anat millorat el seu format, és per a la nostra marca una magnífica oportunitat d’apropar-nos al consumidor final i d’explicar-l’hi tots els serveis que hi podem oferir. Per dir-ho d’alguna manera, érem gairebé com a casa, ja que si bé BEEP té des dels seus inicis vocació per arribar a tot Espanya, la companyia té els seus orígens i la seva seu a Reus, una ciutat que, aquells qui la sentim com la nostra, volem identificar com a emprenedora i amb ganes de tirar endavant nous projectes. En aquest punt, subratllar que tant a Reus, com en el conjunt de Tarragona, la nostra cadena ha tingut creixements de vendes aquests últims temps, cosa a destacar en moments com els actuals. Podem afegir que, a tot Espanya, la nostra evolució és molt millor que la de la competència: el format comercial de proximitat i d’assessorament expert que representem s’ha revelat com un campió en els últims anys.

Doncs bé: vam ser a la fira de Reus. I no ens vam voler estar de res. Jo crec que ens ho vam treballar força: si fins i tot vam portar un Ferrari de Fórmula 1 per a gaudi dels visitants! Bé, el que vam portar va ser un simulador a escala real. Fos com fos, el monoplaça va despertar passions. Centenars de visitants amants de les noves tecnologies i de la velocitat, van poder experimentar una cosa semblant al que se sent en un circuit. Entre els pilots del simulador, es va sortejar cada dia de fira un tablet. La veritat és que jugàvem amb avantatge, ja que comptem amb la inestimable experiència de Xavier Robert, que és un crack a l’hora d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments, i Santi Juan, el nostre responsable de màrqueting, que va saber plasmar l’essència de la cadena amb tots els elements i reclams que componien l’stand.

Podeu fer-vos una idea de l’event fent un cop d’ull a aquest vídeo:

 El nostre objectiu va ser que la gent toqués i experimentés. Això de portar un Ferrari anava en aquesta línia. I també encaixava en aquesta idea la nostra proposta de portar per provar unitats de mostra de novetats del mercat, com ara l’Asus Padfone 2, ultrabooks, tot tipus de tablets o el darrer all-in-one de Lenovo. Els visitants del nostre stand també van poder beneficiar-se d’ofertes en portàtils i en tablets. Gràcies a tots els que us vau acostar al nostre espai a la fira. I fins a un proper event!

Albert Fernández-Reyes                                                                                                                                                                                Cap de vendes de BEEP