Skip to content

Ticnova patrocina el TEDxReus

08/11/2012

Ticnova, el grup de botigues de proximitat d’informàtica i electrònica de consum més gran d’Espanya, ha patrocinat avui el primer TEDx de les comarques de Tarragona, que ha tingut lloc al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata de Reus. L’objectiu d’aquest event és la creació d’un espai de conversa i de reflexió on es comparteixen idees i propostes proactives, innovadores i creatives.

Ticnova, grup propietari de la cadena BEEP, comparteix objectius amb el projecte TEDx: crear connexions i bones sinergies des de l’experiència i les aportacions de persones que són un exemple de com al territori hi ha un corrent efectiva d’acció per a la creació i la innovació .

Els esdeveniments TEDx són trobades en els quals persones del món de la investigació, de la cultura, de l’empresa i de l’art, que saben extreure valor i saviesa de la seva activitat quotidiana, fan breus conferències, en les que d’una manera sintètica, clara i interessant, comparteixen idees, accions i formes de viure a compartir i que ajuden a tots a comprendre i a crear un món millor.

Entre els ponents previstos, hi havia l’empresari Albert Bosch, els investigadors Mar Camacho i Eudald Carbonell, el cuiner Xavier Fabra o el periodista Albert Om.