Skip to content

Ticnova, nou soci estratègic de Fandroid Entertainment

26/10/2012

L’empresa propietària de les cadena d’informàtica BEEP s’ha fet amb el 25% del capital de Fandroid Entertainment, propietària de la Lliga de Videojocs Professional (LVP). Ticnova —grup més gran de botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d’Espanya i un dels més grans d’Europa— passa així a ser soci estratègic d’aquesta companyia de videojocs.

El director general de Ticnova, Joan Ballester, afirma que “la indústria dels videojocs ha experimentat en els últims anys una alta taxa de creixement. Gràcies a la nostra experiència i a les sinergies que tenim amb aquest sector, hem decidit participar com a socis de la Lliga de Videojocs Professional “. A través de l’acord al qual han arribat les dues empreses, Ticnova ha passat a tenir el 25% del capital de la firma de videojocs.

La Lliga de Videojocs Professional (LVP) és una competició d’esport electrònic d’àmbit nacional i esperit esportiu, exclusiva per a jugadors, equips i clubs espanyols i reconeguda per la International e-Sports Federation (IESF). La LVP desenvolupa una competició accessible, estable i de qualitat, que permet impulsar l’esport electrònic a Espanya, tant a nivell professional com amateur.