Skip to content

Panorama: Amb la vista posada a Tokio

19/08/2016
deporteDiumenge finalitzen els Jocs de Rio, i a Tlife.guru ja pensen en el que ens oferiran els propers jocs de Tòquio des d’un punt de vista tecnològic. “Wearables. Realitat virtual. 8k de resolució quan gairebé ningú té televisors de 4K. Marcadors intel·ligents. Jutges de línia digitals”, enumeren en aquesta web especialitzada en tecnologia.

La cita esportiva més important del món ha concentrat l’actualitat d’aquests últims dies. Però no volem deixar de parlar d’AMD Zen, els “nous processadors d’alt rendiment que volen plantar cara a Intel”, segons llegim a Xataka.com. Aquests nous processadors es posicionen en un segment dominat per Intel Core.

Concloem el ràpid repàs a la setmana amb un article de Tlife.guru amb trucs “perquè les teves fotos del mòbil ocupin menys”. “Hi ha l’abans i hi ha el després. Abans de fer la foto i quan ja la tenim calenteta ocupant megues de memòria. En tots dos casos, hi ha marxa enrere. No tens per què esgotar aquest finit bagul que tenim al telèfon intel·ligent per guardar les nostres imatges favorites. A continuació t’ensenyem 5 trucs amb els que les teves fotos ocuparan menys si o si”. Segur que tots ens hem adonat que la capacitat d’emmagatzematge del telèfon intel·ligent és limitada, com també sol ser limitat l’ample de banda, sobretot si estem de vacances.