Skip to content

Panorama: Videojocs en dosis moderades

16/09/2016

videojuegos_posterAquesta setmana transcendia un estudi de l’Institut de Salut Global i l’Hospital del Mar de Barcelona, que concloïa que jugar a videojocs pot ser beneficiós per al cervell dels nens. L’única condició: que es faci en racions moderades. L’estudi, publicat a Annals of Neurology, determina que aquests efectes positius es noten “només si juguen unes dues hores a la setmana”. Un excés d’hores de joc pot ser contraproduent: “L’equip de treball va notar que aquells que jugaven constantment tota la setmana estaven associats a problemes de conducta, conflictes amb els seus parells i reduïdes habilitats socials, amb aquests efectes sent més prominents en aquells que passaven més de 9 hores per setmana amb videojocs”, podem llegir a FayerWayer.com.

Fa temps que parlem de wearables. Silicon.es es feia ressò de les dificultats que tenen els desenvolupadors per crear aplicacions per wearables. Es tracta d’un treball més que complex, tot un repte.

Google forma part de les nostres vides. I és que es tracta del cercador majoritari a Espanya. Des de Genbeta.com escriuen un article sobre “26 coses que pots fer amb Google (a més de buscar)”. Informació més que recomanable per treure-li més partit al motor de recerca que es va convertir en un imperi.