Skip to content

Panorama: Smartphones més segurs per als nens

14/10/2016

menores_tecnologiaLa percepció d’inseguretat en el món online és elevada, sobretot quan són nens els que utilitzen l’ordinador, el mòbil o la tauleta. A El País divulguen aplicacions que permeten controlar el temps i l’ús que els nens fan del dispositiu, bloquejant pàgines amb contingut inadequat per a la seva edat. És bo saber que hi ha “una sèrie d’apps que ajuden a limitar l’ús del dispositiu per part dels petits, per deixar només aquelles aplicacions que els progenitors consideren segures i per bloquejar la resta del telèfon. L’objectiu d’aquestes aplicacions és des d’evitar que els petits desenvolupin una addicció a l’aparell, fins a que visitin pàgines amb contingut inadequat o que facin entremaliadures trucant a qualsevol”.

I seguim parlant de mòbils. En aquest cas, de la seva bateria. Tlife.guru ens ofereix uns imprescindibles consells per carregar-la amb més rapidesa. Es tracta d’una lectura molt útil, més que recomanable.

Més coses: és molt possible que la propera gran actualització de Windows 10 arribi al març de 2017, ens expliquen des de Genbeta.com. I ja que estem parlant de Windows, és oportú un article publicat ahir per Softzone.es sobre “el significat dels codis d’error” del sistema operatiu de Microsoft.