Skip to content

Panorama: Samsung aposta per la innovació

17/07/2015

samsung-logoSamsung ha demostrat aquests dies les seves ganes d’estar a l’avantguarda de la innovació amb dos anuncis relatius a la seva gamma d’smartphones. Hem sabut que desenvolupa una pantalla 11K per a mòbils que podria estar a punt el 2018. Recordem que actualment, com ens recorden a Theinquirer.es, “la màxima resolució d’un smartphone és de 2K (2.560 x 1.440 píxels) amb una mica més de 500ppp, i se sap que l’ull humà està limitat pel que fa a la quantitat de punts per polzada que pot distingir (300 ppp en un mòbil de 4,5 polzades, encara que alguns opinen que més), i que a partir d’aquest nombre ja no és capaç de notar la diferència”. D’altra banda, la marca sud-coreana ha patentat un mètode perquè els seus dispositius de telefonia mòbil puguin calcular el greix corporal, segons llegim a Wayerless.com.

Aquesta setmana també hem llegit que HP posa guapo el seu portàtil més prim abans de l’arribada de Windows 10. “Entrar a valorar si és bonic o lleig ja és una cosa subjectiva, el que no hi ha dubte és que el nou portàtil d’HP és diferent i cridaner. Realment es tracta d’una edició especial del conegut HP EliteBook Foli 1020, al qual se li ha dotat d’un nou look, que juga amb negre i el daurat. A molt pocs dies que Windows 10 sigui una realitat, ens anem trobant amb què alguns dels principals fabricants actualitzen la seva flota d’ordinadors, i en el cas d’HP podem esperar alguna novetat més, a més d’aquesta versió especial “, ens expliquen a Xataka.com

Per als interessats en el disseny de pàgines web, és interessant la notícia sobre l’ocàs de Flash, una tecnologia d’enorme ús en el passat la seguretat de  la qual està cada vegada més compromesa. A Xataka.com expliquen les últimes envestides contra Flash amb un titular contundent: Flash, ja no mereixes la pena. Recorden que molts veuen en Steve Jobs, el fundador d’Apple, el “veritable precursor” del “moviment anti-Flash”. Els últims a emprendre-contra aquest sistema són Mozilla i Facebook.