Skip to content

Panorama: Una reflexió sobre les tauletes

09/09/2016

tablet_windowsLa tauleta és una categoria de producte que ja té certa història. Es tracta d’un dels dispositius amb millor acceptació dels últims temps. A Xataka reflexionen sobre l’evolució de la tauleta i sobre el que va representar la seva irrupció en el mercat. “Amb aquest processador podríem enviar coets a la Lluna”. “Això va ser el primer que vaig sentir a una companya en una presentació sobre Nexus 7, la tauleta que fa quatre anys van llançar entre ASUS i Google. La tauleta, aquest invent nascut a partir de l’ordinador personal per a nens. Moltes coses han canviat des de llavors, encara que la RAE segueix sense acceptar la paraula castellana tableta“. En definitiva, es tracta d’un article amè, realitzada amb perspectiva pràctica, sobre les utilitats que li estem donant avui dia a aquest producte.

Genbeta.com escriu aquesta setmana sobre les reaccions de Facebook, que “segueixen sense remuntar”. “Durant anys una de les funcionalitats més demandades pels membres de la xarxa de Zuckerberg va ser la inclusió d’un botó de no m’agrada“. Una petició que Facebook va decidir fer callar a l’octubre de l’any passat de la mà del llançament de les seves reaccions, uns emoticones que, des de llavors, permeten indicar el sentiment que el contingut provoca als usuaris més enllà del tradicional like. Un sistema, que, no obstant això i gairebé un any després de la seva posada en marxa -tres menys si tenim en compte quan es van fer globals-, continua sense enlairar-se”. Si vols conèixer les claus d’aquest estancament, et recomanem que llegeixis aquesta informació.

Finalment, un article pràctic de Tlife.guru, interessant i gairebé obligatori per als propietaris d’iPhones. Com allargar la vida de la bateria del teu iPhone, titulen.