Skip to content

Panorama: Quant sabem de tecnologia?

17/06/2016
tecnologia_planetaAquesta setmana ens han cridat l’atenció diverses notícies curioses, que conviden a la reflexió. A Elconfidencial.com titulen que el 72% dels espanyols fa veure que sap de tecnologia. I ens repten o, segons es mirin, intenten treure’ns els colors, amb la següent pregunta: “Ets un d’ells?”. El diari digital es fa ressò d’un estudi de Samsung, segons el qual 7 de cada 10 espanyols no té ni idea del que són conceptes com l’streaming o l’Internet de les Coses, que tant està fent parlar. Si volem saber si som dels que de veritat sabem de tecnologia, ens proposen un qüestionari.

A Xataka ens porten a l’univers de la ciència ficció amb la següent pregunta: “Quant ens falta per tocar, olorar i besar per internet?”. Segur que Digitalitzarem els sentits en el futur. Però, com canviarà la forma en què entenem les emocions i la manera en què interpretem les relacions ?.

També a Xataka ens parlen sobre la hipotètica relació entre WhatsApp i el mal de coll. Pot l’hàbit de encongir el coll per observar la pantalleta del mòbil derivar en problemes per a la nostra salut?