Skip to content

Panorama: Prohibits els drons als casaments

14/08/2015
dron_iconoEl dron és el dispositiu tecnològic de moda. No el pots portar a la butxaca, com el telèfon intel·ligent; o al bolso, com la tauleta, però cada vegada són més els adeptes d’un equip pioner, que fa uns pocs anys hauríem pensat que era un artefacte propi de la ciència ficció. Tan en boca de tothom està, i tants mals usos se l’hi poden donar, que el Ministeri de Foment n’ha publicat una sèrie de recomanacions sobre l’ús en activitats d’oci i recreatives. A Elpais.com s’han aturat a analitzar aquesta guia d’ús. El primer gran consell: no es pot utilitzar allà on hagin aglomeracions públiques. Llocs com “casaments, concerts, manifestacions, processons, parcs o platges”.

Aquesta setmana també ens ha resultat interessant la informació, que destaquen a Xataka.com, que Sony demana als usuaris dels seus equips VAIO que no actualitzin a Windows 10. Sony ha publicat al seu web de suport l’advertència de no actualitzar a Windows 10, ja que molts dels drivers per a dispositius VAIO no estan preparats. Així que caldrà tenir una mica de paciència.

Un altre article a destacar és la guia de Muycomputer.com per a la compra d’una SSD. “Ja coneixes els seus avantatges davant d’altres solucions com discos durs, començant pel seu menor consum, vibracions, soroll i emissió calorífica per l’absència de parts mòbils, al i tot plegat amb un rendiment molt superior. Avui repassem cinc aspectes generals a considerar en la compra de 1 SSD”.