Skip to content

Panorama: portàtiles amb novetats

04/11/2016

ultraportatilA ADSLzone escriuen sobre les novetats que presenta el mercat dels portàtils. Els experts preveuen que les vendes comencin a pujar, i auguren un bon 2017. És un article especialment interessant per a aquells que busquen portàtils d’alt rendiment, o aquells que volen passar moltes hores de gaming amb el nou equip.

La privacitat és un tema cada vegada més present per a la ciutadania, i per als legisladors. Fa uns dies llegíem a Engadget que la Unió Europea demana a WhatsApp que deixi de recopilar dades. “Te’n recordes de les noves condicions que va incloure WhatsApp? Amb aquestes Facebook podia tenir accés a la teva informació, com l’última vegada que et vas connectar, el teu número de telèfon, etc. Doncs bé, sembla que a les autoritats reguladores d’Europa no els ha agradat gens aquest moviment, i sol·liciten que paralitzin automàticament aquesta pràctica fins que completin totes les seves investigacions “.

I seguim tractant la privacitat i el dret a la intimitat a internet. Internautas.org publica un article que potser més d’un haureu estat buscant darrerament: com donar-se de baixa de Facebook definitivament, sense deixar rastre. Si seguim aquest senzill tutorial, no quedarà ni petjada del nostre pas per Facebook, si aquest és el nostre desig.