Skip to content

Panorama: Mobilitat més segura

28/10/2016
movilidad_fotoTendim a protegir més els ordinadors que els smartphones i tauletes, que tanta importància tenen ja en les nostres vides. Es tracta d’un comportament sense gaire lògica, del qual pren nota Silicon.es. “Segons una enquesta de Kaspersky Lab, ni tan sols 6 de cada 10 smartphones d’usuaris espanyols compten amb una solució de protecció. El nombre de tauletes protegides seria del 62%. En comparació, els propietaris d’ordinadors sí que s’instal·larien programari de seguretat en els seus dispositius “.

Aquests últims dies ens ha cridat l’atenció un article de ITespresso.es sobre “10 fraus tecnològics made in Spain”. Tot un compendi de males pràctiques en l’àmbit de les empreses tecnològiques.

En Tlife.guru han publicat un article que segur que és d’interès per a molts: Com alliberar espai al teu mòbil Android, ràpid. Lectura imprescindible per a aquells que, sense saber molt bé com, sempre es queden sense espai al mòbil.

I com estem a les portes del Dia de Tots Sants, o del cada vegada més omnipresent Halloween, és una bona idea llegir un article de Genbeta.com sobre 14 apps i serveis per a viure aquesta festa amb més intensitat.