Skip to content

Panorama: Microsoft busca nou cap

30/08/2013

microsoftComencem aquest post de repàs de la setmana amb una interessant recomanació que publiquen en el Blog d’Epson. En concret, són quatre recomanacions: 4 apps gratuïtes que t’ajudaran a millorar el teu nivell d’anglès, podem llegir al bloc de la marca.

I ja posats a analitzar l’actualitat del mercat tecnològic, volem destacar l’article que dedica Xataka a l’especulació sobre la futura cúspide directiva de Microsoft, després de l’anunci de retirada de Steve Ballmer. Comencen les apostes: Qui serà el proper CEO de Microsoft?, es pregunta aquest lloc web especialitzat. Molts analistes han realitzat les seves pròpies valoracions sobre aquesta qüestió”, llegim, “i han sorgit noms de tot tipus, des de càrrecs interns de Microsoft que han anat guanyant pes en la companyia, com alts directius d’altres empreses que també podrien encaixar en el lloc. Tots volen pensar, i una casa d’apostes ha posat en marxa el seu particular porra .

Microsoft ens anunciarà nou cap d’aquí a no gaire trigar. I també rebrem novetats, però en aquest cas de producte, d’altres dos gegants: Samsung i Sony. L’ocasió per revelar les seves noves joies serà la fira IFA, que tindrà lloc a Berlín la setmana que ve. [A Berlín] ens trobarem amb dues marques especialment motivades per guanyar IFA 2013. Sony i Samsung. Samsung i Sony. Ambdues volen que les recordi especialment en aquesta edició. T’expliquem per què potser és efectivament així “, podem llegir a Xataka.