Skip to content

Panorama: Les claus del nou Android

29/05/2015

android_logoTheinquirer.es analitza avui divendres les claus d’Android M, la nova versió d’Android. I és que Google, que està celebrant el seu event Google I / O 2015, n’ha mostrat algunes pinzellades. Entre diverses novetats i millores, podem descatar-ne que els usuaris navegaran una mica millor i gaudiran d’un rendiment millorat de la bateria. Elpais.com també analitza les noves característiques, i arriba a la conclusió que “el gran valor del sistema operatiu no es percebrà a primera vista, sinó que tindrà més a veure amb el seu funcionament profund”. Si tot va com Google té previst, el nou sistema operatiu serà en els mòbils abans de final d’any.

Existeixen cànons de bellesa en el món tecnològic? Segons Noticiasdot.com, sí que hi existeixen. “En l’actualitat vivim envoltats de dispositius tecnològics, són una part fonamental del nostre dia a dia. Però us heu fixat en ells? Diríeu que hi ha cànons de bellesa en el món tecnològic? Per què l’expressió ‘quin totxo’ ha abandonat les nostres converses? Què és sexy i què no ho és en el món de la tecnologia?”. Bones reflexions, les que ens aporten en aquest article.

Interessant article de Xataka.com sobre els criteris que hem de tenir en compte a l’hora de comprar un SSD. “Els SSD o unitats d’estat sòlid són l’emmagatzematge de present i futur. La seva principal qualitat és oferir unes velocitats de transferència d’informació molt superiors a les d’un HDD, de l’ordre de quatre o cinc vegades i, en certs casos, fins i tot més”, ens expliquen. Els SSD han guanyat molt atractiu per l’enorme descens de preus.