Skip to content

Panorama: Ja és Black Friday

25/11/2016

black_friday_imagenJa és Black Friday. De fet, tota la setmana està marcada per aquest esdeveniment d’inspiració nord-americana. Amb aquest motiu, Google va aprofitar per elaborar un informe sobre els hàbits de compra previstos per a les properes setmanes, per a la campanya de Nadal. Entre les conclusions, que ens apropa Genbeta.com, destaca que part de les compres online es traslladen al mòbil, i que les consumidores estan cobrant més importància. Molt important: són dades dels Estats Units.


I seguim parlant de dones. A ITespresso.es escriuen sobre els obstacles de les dones per créixer en carreres tecnològiques, exposats per un estudi. Són impediments preconcebuts, però que exerceixen de fre, al cap i a la fi. Per això és tan important lluitar contra els prejudicis. “Les dones no trien aquest tipus d’estudis per l’alt grau de dedicació i dificultat en les matemàtiques. Un fet que mostra la necessitat d’impulsar l’interès de les noves generacions de dones per la tecnologia”, llegim.

Finalment, compartim un interessant article sobre els primers treballadors de Google, empresa fundada el 1998. Què va ser d’ells?, es pregunta Xataka.com. Molts d’ells són fora de la companyia i han estat noms clau del negoci tecnològic amb responsabilitats en empreses líders.