Skip to content

Panorama: Guia contra el ciberdelicte

07/10/2016

amenazas_seguridadAvui ha començat per al gran públic l’event Barcelona Games World, una important cita per als més aficionats al gaming. A Elperiodico.com destaquen les principals novetats que es donaran a conèixer. Un dels grans protagonistes serà la realitat virtual. Sens dubte, el sector del gaming s’ha convertit en la gran indústria de l’oci consumit des de la llar.

Ens connectem a Internet a cada minut. Per això és tan important accedir a la guia que han editat l’Agència de Protecció de Dades i l’Institut de Ciberseguretat per evitar que siguem víctimes de ciberdelictes. Ens ho expliquen a Elpais.com. “La guia és un kit bàsic de supervivència digital i recomanem que tothom la tingui a mà”, diuen els autors. Per accedir a aquest document i a vídeos relacionats, podeu acudir al web de l’Oficina de Seguretat de l’Internauta.

Finalment, destacar la informació de Genbeta.com sobre la qualificació de WhatsApp com a “pràctica de risc” pel Centre Criptológico Nacional. Aquesta institució acompanya la seva alarmant anàlisi amb recomanacions.