Skip to content

Panorama: Google entra a la llar

20/05/2016

google_416x416Google va celebrar aquesta setmana el seu event anual I / O, en què va presentar importants novetats. Tlife.guru ressalta cinc d’aquests nous serveis o prestacions, com ara la irrupció del gegant d’internet a nuestos llars: “Google es fica de ple en l’internet de les cases per fer-les més intel·ligents amb els seus sistema Google Home. Es tracta d’ un producte que en aparença és similar a un altaveu sense fil però que inclou un assistent personal. Permet controlar la llar mitjançant ordres de veu: des activar o desactivar aparells fins reproduir música, gestionar les tasques diàries o obtenir respostes del cercador “.

Vivim en un món cada vegada més digital. Els nostres actes en xarxes socials ia internet, tenen conseqüències. Les fronteres s’eixamplen, i hem de ser responsables en el món real i també en el món virtual. A Adslzone.net publiquen un article sobre com eliminar fotos i vídeos d’internet, i apunten a una certesa de la que potser no som conscients: les imatges que ens afecten pertanyen al nostre àmbit de privacitat, pel que ens assisteixen drets. “Una cosa que aparegui a Internet almenys per un segon és gairebé impossible d’eliminar. Si pugem fotos o vídeos personals a Internet correm el risc que qualsevol pugui guardar una còpia, malgrat això, us explicarem com podem eliminar aquest tipus de contingut personal d’internet recolzant-nos en l’Agència Espanyola de Protecció de dades “.

Com a curiositat, compartim la notícia d’Actualidad.rt.com sobre els famosos que estan guardant en un calaix el seu smartphone per fer-se amb un dels vells telèfons de tapa. Qui no recorda, tenint certa edat, dels StarTAC de Motorola i dels molts mòbils de l’estil que van anar sorgint més tard?