Skip to content

Panorama: Genis sense por

19/07/2013

jobsWindows 8.1 serà un estímul per a la indústria del maquinari. I és que Microsoft puja el llistó de requisits maquinari per a Windows 8.1, titulava fa uns dies Genbeta. “Per als primers dispositius amb Windows 8.1 que es posin a la venda quan s’alliberi la versió definitiva del sistema (finals d’aquest any), l’objectiu és que comptin amb suport NFC i autenticació biomètrica”. A partir de 2014 hi haurà mes requisits. L’objectiu: que l’experiència Windows, que ha convertit a Microsoft en una de les empreses més ben valorades del món, sigui el millor possible.

Aquesta setmana ens fèiem ressò de l’amigable rivalitat entre Apple i Samsung. Sí, tenen molts fronts oberts, però, com escriuen a The Inquirer, “a la rebotiga continuen subscrivint lucratius acords, com el que acaben de signar perquè Samsung subministri a Apple els processadors A9 que es muntaran en el futur iPhone”. No només la política fa estranys companys de llit, podem concloure després de la lectura d’aquesta informació.

Seguim amb Apple. Per als que visqueu a Barcelona o passeu al llarg d’aquest estiu per la capital catalana, és una proposta atractiva l’exposició fotogràfica sobre la vida d’Steve Jobs, l’ànima de la marca de la poma mossegada, al Centre d’Imatge La Virreina. Es tracta d’una selecció de fotos del fotògraf Doug Menuez, que va immortalitzar a Jobs des de 1985 fins a l’any 2000. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 24 de setembre, porta per títol Genis sense por: la revolució digital a Silicon Valley, 1985-2000. Podeu trobar més informació en la següent notícia de The Inquirer.

Per a molts ja són vacances. Per això és molt recomanable fer una ullada a diverses tandes de consells i utilitats que ens ofereixen des Genbeta, i que hem anat recollint al Bloc BEEP durant aquesta setmana. En concret, consells per garantir la seguretat de les dades mentre estàs de viatge, i atractives apps per conèixer l’estat de les platges. Esperem que tota aquesta informació us sigui molt útil durant aquests dies de descans i, desitgem, de desconnexió i relaxació.