Skip to content

Panorama: Fora cables?

10/11/2016

sobremesa_cablesA Xataka.com han publicat un interessant article sobre un tema recurrent durant els últims anys: Aconseguirem viure sense cables? Sense ni un sol cable ?. “Portem anys amb aquest debat i no es donen xifres més enllà dels còmodes ‘amb cables és millor’ o ‘fora cables, apostem per la mobilitat total”. Si vols conèixer tots els arguments a favor i en contra dels cables, aquesta lectura és imprescindible. Per exhaustiva. I per rigorosa. Al final, com en tantes coses, tot “depèn de les necessitats i usos de cada un”.

La gran notícia d’aquesta setmana ha estat la victòria de Donald Trump, que rellevarà Barack Obama a la Casa Blanca. ITespresso.es ha publicat un article sobre els plans del nou president en polítiques tecnològiques. En entrevistes, discursos i debats, ha donat pistes sobre la seva visió. Entre altres mesures, té previst endurir les polítiques de ciberseguretat.

I concloem aquest contingut escrivint sobre Barack Obama, el president sortint. FayerWayer.com es preguntava, abans de conèixer-se el desenllaç de les eleccions, què passarà amb els seus comptes de Twitter i Facebook un cop deixi la Casa Blanca.