Skip to content

Panorama: Febre per les Apps

10/06/2016

apps_imagen El mercat de les aplicacions, de les conegudes com Apps, mourà 102.000 milions de dòlars el 2020. En paral·lel al creixement del sector mòbil (smartphones, tauletes i altres dispositius), en els últims anys han sorgit aplicacions d’allò més variat. I es tracta d’una tendència, segons un estudi recollit per ITespresso, que va a més. “La febre de les apps es fonamenta en dos pilars. D’una banda, el gran atractiu d’aquestes aplicacions, sobretot les gratuïtes i les freemium, entre usuaris mòbils de tot el món, i per un altre el boom de desenvolupadors que sorgeixen a la calor d’aquesta febre “.

Ja fa gairebé un any que Windows 10 va debutar. En tot aquest temps, ha demostrat ser un bon sistema operatiu, a l’altura de les credencials de Microsoft. Per a aquells que desitgeu treure un millor partit a aquest sistema operatiu, Genbeta.com proposa “els 44 millors trucs”. Si tens una estona, i tens ganes que l’experiència amb el teu ordinador sigui més bona, consulta aquest article.

Finalment, comentarem el prototip de mòbil que es doblega i es transforma en rellotge en el nostre canell. El vam poder veure al Lenovo Tech World. La novetat, que trigarà temps a arribar al mercat, va causar sensació. “[…] No parlem ja només que es doblin per la meitat, el que més ha sorprès és com una famosa Youtuber (Meghan McCarthy) s’ha posat un mòbil al voltant del canell amb total facilitat, com si d’una polsera ampla es tractés. Això sí, vist el poc que ens han deixat veure d’aquest mòbil, sembla que tocarà esperar perquè el puguem tenir a les nostres nines “, llegim a Xataka.com