Skip to content

Panorama: Emocions a internet

20/11/2015

emoji_felizLlegim a Fayerwayer.com que Twitter està provant l’ús d’emojis al seu servei. “Ara sabem”, ens expliquen, “que Twitter està provant noves maneres per reaccionar als tweets”. Sens dubte, els emojis han guanyat protagonisme. En un món cada vegada més virtual, amb moltes estones en xarxes socials i en plataformes de missatgeria com WhatsApp, els dibuixets que permeten expressar estats d’ànim i que ajuden a completar el sentit d’un missatge (o a complicar-lo), s’han convertit en elements imprescindibles de la nostra comunicació digital. Recordem que Twitter ja va canviar fa uns dies el símbol estrellat dels Favorits per un petit cor.

I ja que parlem de emojis, és interessant fer una ullada a l’article de Xataka.com, Amb depressió i connectat: què fem a Internet quan ho veiem tot negre. Ens expliquen que “des de fa anys sabem que hi ha una relació molt estreta entre l'(ab) ús d’internet i la depressió”.

Sou de iOS o d’Android? Segons Gartner, el 98% del mercat de sistemes operatius mòbils se’l reparteixen aquestes dues plataformes. “Els dos primers llocs en el rànquing segueixen essent prou clars, tant Samsung com Apple segueixen copant la llista, incrementant vendes i més o menys aguantant quotes de mercat. Per darrera vénen apretant fort, i per primera vegada trobem a una empresa que s’aproxima bastant ràpid: Huawei”, recullen a Xataka.com.