Skip to content

Panorama: El videojoc agafa impuls

30/01/2015

joystickComencem el repàs setmanal amb una informació molt positiva per al mercat del videojoc, que va créixer un 31% el 2014 a Espanya i que arriba així els nivells de l’any 2008. ElPeriodico.com pren nota de les dades d’un estudi elaborat per EAE Business School: “L’estudi revela que el 94,1% dels videojocs que es venen a Espanya són per a videoconsola, davant del 92,5% del 2013, el que suposa un volum de negoci de 718 milions d’euros. Per la seva banda, el 5,9% restant correspon a videojocs per a ordinadors, amb una xifra de negoci d’aproximadament 45 milions d’euros”.

Cada vegada sabem més coses i amb més nivell de detall sobre el nou Windows 10. Per descomptat, el fabricant s’ha assegurat de crear un ecosistema realment interessant i unificat que atraurà l’atenció de més d’un. Vols conèixer quines són els seus punts forts ? Fes un ull a continuació i sal de dubtes, ens conviden des d’Engadget.com.

No podem deixar de destacar un interessant App impulsada pel prestigiós cardiòleg Valentí Fuster. Segons llegim a ElPais.com, arrencar aquesta app és trobar-se amb un cercle dividit en quatre porcions: Informació, Avaluació, Motivació i Activació. La primera explica als sis factors de risc associats a la malaltia com el colesterol, la diabetis, el tabac o la manca d’exercici. Avaluació convida a fer-se un test ràpid de salut, amb paràmetres com la mida de la cintura, els valors de colesterol o la tensió. els dos últims apartats, Motivació i Activació, funcionen en paral·lel: un per recordar quant influeix l’estat d’ànim per tenir cura de la nostra salut i un altre per proposar reptes de millora .

Llegint ITespresso.es hem conegut el canvi d’imatge de Panda Security. La companyia de seguretat informàtica i tecnològica ha aprofitat el 25 aniversari per actualitzar el seu logotip i identitat corporativa. El responsable de disseny de la marca, Gabor Schreier, considera que la nova imatge, que és més minimalista, transmet l’essència de la marca i li atorga “un caràcter optimista, gairebé lúdic, a un assumpte tan preocupant i difícil d’entendre per molts com és el dels virus informàtics . Precisament, la nova imatge es basa en la capacitat de Panda per fer allò més complex alguna cosa fàcil i accessible a tots“, escriuen en ITespresso.es.