Skip to content

Panorama: El laboratori d’idees de Google

04/03/2016
google_416x416Google és una de les companyies tecnològiques més reeixides. En països com Espanya, es tracta del cercador online hegemònic. A Google mai estan de braços creuats, ni són gens proclius a viure de rendes. D’aquesta manera, orbitant el negoci del motor de cerca, han sorgits molts altres serveis apreciats pel públic, sobre els quals l’empresa llança una mica de llum a través del web bar.foo. Com llegim a Genbeta.com, en aquest lloc web podem trobar informació sobre Google Docs, cerca per veu, Gmail i Youtube. “Cada secció dedicada a aquests productes explica una història centrada en la figura d’un enginyer de programari implicat en el projecte corresponent, recollint les seves idees i opinions. També explica alguns dels principals obstacles que els equips de Google es van trobar al desenvolupament d’aquests productes, i com van aconseguir resoldre’ls “.

Ha passat una setmana de la conclusió del Mobile World Congress de Barcelona, ​​i recuperem un atractiu article de Tlife.guru sobre els “cinc palabros clau” de l’esdeveniment. Article de lectura obligada si no desitges mostrar cara de sorpresa quan sorgeixi algun d’aquests nous termes en alguna conversa.

Cada vegada consumim més internet a través de dispositius mòbils, i cada vegada, per tant, smartphones i tauletes s’exposen a més amenaces i molèsties. Segons un estudi, un de cada quatre internautes espanyols declara estar bloquejant la publicitat a la Xarxa. “Les tendències apunten que en els pròxims cinc anys s’haurà multiplicat per 10 l’ús d’aquests bloquejadors en els mòbils. Aquests són els resultats que ha llançat el primer estudi sobre l’ús de adblockers a Espanya, realitzat per Ia associació de màrqueting i comunicació digital IAB Spain, al costat de Ligatus i Elogia “, ens expliquen a Elpais.com.

No podem deixar de parlar de l’apassionant carrera dels fabricants de discos durs per fabricar amb cada vegada més capacitat. A Silicon.es ens expliquen que Western Digital ha arribat ja als 8 Terabytes. En els propers mesos anirem veient aquestes noves versions. ‘Trigarem a omplir de continguts aquests nous discos durs! Us seguirem informant aquesta revolució en l’emmagatzematge.