Skip to content

Panorama: Com treure més profit de la teva wifi

01/07/2016

routerwifiEns acomiadem de la setmana destacant un article més que interessant sobre “com millorar la velocitat del teu wifi un 50% a casa”. “A vegades ens entestem a tirar-li la culpa a la companyia amb la que tenim contractat l’ADSL o la fibra, i resulta que part del problema de la velocitat del wifi és nostre”, comencen l’article els experts de Tlife.guru. Ara que ha començat l’estiu, i que possiblement tinguem més temps per a nosaltres (vacances, jornades reduïdes), és un bon moment per saber si estem fent tot el possible per treure el màxim partit al nostre wifi.

Amb la calor i la platja, arriben noves amenaces per als nostres equips. S’encarreguen de recordar-nos-ho des de Silicon.es, amb el seu article 10 amenaces que el teu dispositius hauran d’esquivar aquest estiu. “El sol i la sorra són només dos dels riscos” a què s’exposen smartphones, tablets, ordinadors portàtils i altres gadgets.

És a punt de complir-se el primer aniversari de Windows 10. El sistema operatiu de Microsoft, que ha demostrat qualitat i empenta en el mercat, va tancar el mes de juny amb una quota de mercat del 19,11%. La versió més recent està ja present en més de 350 milions de dispositius a tot el món. Ens ho expliquen a Silicon.es.