Skip to content

Panorama: La bona salut de les pantalles per a PC

23/09/2016
sobremesa_imagenLes notícies positives convé destacar-les. Per això comencem aquest àgil repàs a la setmana tecnològica ressaltant les bones dades de vendes de pantalles per a PC, que van créixer un 5% durant l’últim trimestre. Els mercats d’Estats Units i Europa van tenir una molt bona evolució, segons la consultora de mercat IDC. En total, es van col·locar més de 30 milions d’unitats, quantitat que suposa un augment interanual del 4,9%.

Ja ha arrencat el curs escolar, així que és una bona idea compartir l’article que Genbeta.com ha elaborat sobre apps útils per prendre apunts. Així comencen l’article, subratllant que uns apunts decents són un propòsit perseguit però que no sempre s’aconsegueix: “Amb l’inici del curs acabat d’estrenar segur que t’has promès a tu mateix que aquest any no et passarà el mateix, que acabaràs amb uns apunts impecables i que, mai més, mendigarás per uns en condicions. Un propòsit tremendament respectable però per al que segur – especialment si no ets massa organitzadors que et farà falta d’ajuda “.

Tots recordareu que la sensació d’aquest estiu va ser el Pokémon GO. Doncs bé, segons ens diuen a Es.engadget.com, aquest joc “ja no és el rei del mambo”. És a dir, ha deixat de ser l’app que més ingressos genera a l’App Store. En tot cas, és més que meritori que hagi estat en el tron durant 74 dies.