Skip to content

Panorama: Arqueologia del PC i apps per millorar WhatsApp

24/06/2016
ordenador_pcLa tecnologia evoluciona, i les connexions, també. A ADSLzone ens proposen viatjar a través del temps a partir de l’observació dels “ports que has utilitzat en el teu PC”. “Actualment, els connectors que utilitzem han disminuït de grandària. Igual que la mida dels microxips dels nostres components, els connectors són més petits. Dels ports de sèrie, passem als USB de mida normal, i ara veiem com els USB Type-C són encara més fins, capaços de ser utilitzats en un ordinador de sobretaula, portàtil, o un telèfon mòbil. El que està clar és que ningú no troba a faltar haver de cargolar un connector “, expliquen.

A Elconfidencial.com ens proposen quatre alternatives per gestionar el teu correu “que et faran oblidar Google”, en referència al seu gestor d’emails, Gmail. Així enfoquen l’article: “Pot ser que no et faci gràcia l’omnipresència de Google a la teva vida o que, simplement, prefereixis mantenir un correu allunyat dels tentacles d’una de les corporacions més grans del planeta. Gmail és un dels gestors de correu més populars del món, sinó el que més, però ningú t’obliga a utilitzar-lo, i en aquest text no farem campanya per això “.

A Elplural.com ens proposen quatre “aplicacions bàsiques per millorar la teva WhatsApp”: des de netejar fotos escombraria, fins a programar els missatges “perquè no se’t passi l’aniversari de la teva sogra”.