Skip to content

Ofertes especials de BEEP per als teus propòsits de 2021

19/01/2021

És probable que aquests dies de gener estiguis posant a prova la teva determinació per a complir els teus propòsits d’Any Nou. Aguanta aquí! Tingues confiança! Volem que sàpigues que no estàs sola ni només enfront de la magnitud de les coses que vols dur a terme. Amb les seves ofertes especials, la botiga en línia de BEEP serà el teu còmplice en la consecució de totes les metes que t’hagis marcat.

Tecnologia per a complir les teves metes personals i professionals

Menjar millor, fer més exercici físic, llegir bons llibres, escoltar bona música, millorar la productivitat en el treball (o en el teletreball), estar més temps amb la família i amb els amics…

És sabut que totes aquestes promeses que un es fa a si mateix són més difícils de complir del que sembla, així que BEEP et va a a tirar una mà. A la botiga en línia de BEEP trobaràs ofertes perquè la tecnologia sigui la teva aliada en el compliment dels teus propòsits personals i professionals.

El Blog de BEEP et destaca algunes de les ofertes especials d’aquest mes. Es tracta de productes per a aconseguir la millor versió de tu en 2021, al millor preu. No te les perdis!

 

En forma amb la polsera d’activitat Huawei Band 4

Per a consolidar un hàbit saludable com l’activitat física, necessites aliats. La polsera d’activitat Huawei Band 4 t’ajudarà a consolidar una rutina esportiva en el teu dia a dia.

Huawei Band 4 és el millor estímul per a un estil de vida més actiu i ple d’energia

Compra la polsera d’activitat Huawei Band 4

Escolta la millor música i fes-ho amb estil amb els auriculars bluetooth Netway Button Lite

Sense fils (bluetooth 5.0), en un elegant color blanc, amb una autonomia de reproducció de tres hores i al millor preu. Deixa de buscar, ja has trobat els teus nous auriculars sense fils.

Amb els auriculars bluetooth Netway Button Lite podràs escoltar —a casa, en el gimnàs o al carrer— tots aquests grups i cantants les melodies dels quals t’has proposat explorar enguany

Compra els auriculars bluetooth Netway Button Lite

Un tauleta Lenovo per a temps d’oci de qualitat amb la teva família

Per a tu o per a tota la família. Si necessites una tauleta amb una bona experiència d’ús, aprofita l’oferta especial del dispositiu Lenovo.

Compra la tablet Lenovo

Comparteix cançons en la millor companyia amb l’altaveu sense fil Music Box, de Energy System

Porta’t bona música amb tu, a qualsevol lloc i amb la gent que més t’aprecies, amb l’altaveu bluetooth Music Box de Energy Sistem.

Compra l’altaveu Music Box d’Energy System

 

Més productivitat en el teletreball amb la impressora multifuncional HP Deskjet 3762

Necessites guanyar productivitat en la teva oficina a casa? Has d’imprimir coses quan fas teletreball? Has d’escanejar documents per a compartir amb els teus companys de treball? Si la resposta a aquestes preguntes és afirmativa, et proposem la impressora HP Deskjet 3762, un equip multifuncional Wifi que et facilitarà moltíssim les coses.

Compra la multifuncional HP Deskjet 3762

 

Vols conèixer la resta de les ofertes? Fes clic aquí!