Skip to content

El nostre expert: La gràfica GeForce GT 1030, 4K i amb millor rendiment

13/06/2017
geforce gt 1030

geforce gt 1030NVIDIA ha llançat la nova targeta de vídeo GeForce GT 1030, entre els principals atractius de la qual destaca la seva excel·lent relació qualitat-preu. “En incorporar el nou model de GT 1030 de Nvidia, actualitzem la gamma de gràfiques per als usuaris estàndard, que busquen una VGA econòmica que ajudi a l’equip en les tasques gràfiques més senzilles”, explica Xavi Sánchez, product manager de Ticnova, grup a què pertany BEEP.

Es tracta d’un gràfic ideal per a aquells que doneu un gran ús multimèdia al vostre equip. Amb aquest component, podeu millorar de forma molt sensible el rendiment del vostre ordinador, sense necessitat de cap inversió rellevant. És una elecció intel·ligent si voleu modernitzar el vostre PC amb pocs diners.

Segons Xavi Sánchez, “representa una solució perfecta per als usuaris que volen connectar diverses pantalles al seu equip”.

Reprodueix vídeo 4K

La nova gràfica permet el gaudi de jocs sense gaire complicació que estiguin enfocats als eSports, com League of Legends. Però el seu gran punt fort és que reprodueix vídeo 4K, que és l’estàndard d’alta definició cap al qual tendeixen tots els equips amb pantalla. Gràcies a aquesta capacitat, podreu reproduir vídeo 4K amb totes les garanties.

Recordem que plataformes com Netflix i Amazon Prime serveixen en l’actualitat aquesta qualitat en la resolució de la imatge. Així mateix, els amants del cinema a casa (a través de l’ordinador) heu de saber que hi ha l’estàndard Blu-ray 4K, que proporciona una alta definició que no havíem conegut fins ara.

geforce gt 1030
Més rendiment que la seva antecessora

Xavi Sánchez explica el valor que aporta aquesta gràfica als que utilitzen programari de gestió d’imatges.

“Amb un rendiment superior a la seva antecessora, la GT 730, i amb una millor optimització per reduir el consum, aconseguirem millorar el rendiment de l’equip d’un usuari que està començant a utilitzar Adobe Photoshop o Autocad, i amb un preu molt econòmic. És clar que, si l’usuari adquireix coneixements avancem d’aquests programes, no trigarà a necessitar més unitat de processament gràfic “.

A tall de resum, podem dir que la nova targeta de vídeo GeForce GT 1030 és “el teu gràfica perfecta si el que vols és alliberar càrrega de treball a la GPU integrada del processador i notar com millora el rendiment notablement”. També és el component ideal “si desitges connectar diversos monitors al teu equip”.

Podeu trobar aquesta targeta gràfica a la botiga online de BEEP:

http://www.beep.es/catalogo/tarjetas-video__0-11-5-12