Skip to content

Només a BEEP trobaràs les ofertes més ‘explosives’

09/02/2018
oferta-impressora-hp-sprocket-beep

Hem seleccionat algunes de les propostes més interessants d’aquest mes de febrer. Apropa’t ja a la botiga BEEP o entra a la botiga online per aconseguir productes que encaixen amb tu, i al millor preu. Es tracta d’ofertes vàlides fins el 28 de febrer de 2018 a la nostra botiga online o en qualsevol botiga BEEP.

 

oferta-impressora-hp-sprocket-beep

Impressora de butxaca HP Sprocket vermella

Una impressora que permet tenir a les mans, al moment, les instantànies dels nostres millors moments.

La impressora HP Sprocket, de color vermell, treballa amb la tecnologia d’impressió ZINK (Zero ink). Amb una resolució de 313 x 400 DPI.

Per compartir moments màgics en família i amb amics, més enllà de la visualització de la imatge en una petita pantalla. Amb HP Sprocket, els protagonistes de la foto es poden portar a casa una còpia en paper. ‘El millor record!

Preu: 149 €

oferta-ordinador-gaming-beep

L’ordinador de gaming que buscaves

Et proposem un ordinador de gaming amb les màximes prestacions. Es tracta de l’MSI Esports V2, amb processador Intel Core i3-81000 3.6Ghz. El controlador gràfic és MSI GeForce GTX 1050 TI 4GT OC.

Aquesta semitorre de gaming de color negre té una memòria RAM de 8Gb, i disposa d’una capacitat d’emmagatzematge de disc dur de 1 TB.

Preu: 724 €

oferta-portatil-asus-beep

Portàtil ASUS per als més exigents

Un portàtil ASUS per als que més exigeixen al seu equip. Amb el portàtil CS / UX530UX-FY022T / TICNOVA, podràs obtenir la millor experiència, tant en el temps d’oci com en el de treball.

Dotat d’una pantalla anti-glare de 15,6 polzades, amb resolució de 1920 x 1080 píxels. Equipat amb processador i7-7500U, amb una freqüència de 2,70 GHz. La memòria interna és de 8 GB.

Preu: 1.205,60 €

oferta-disc-dur-seagate-beep

Un disc dur d’alta capacitat, al millor preu

Si el que busques és un disc dur extern amb la màxima capacitat (3 TB), la teva elecció és el disc dur extern de 3 TB Seagate Expansion.

De color negre, de tan sols 170 grams, aquest disc dur permet emmagatzemar una enorme quantitat de continguts en els seus 3000 (tres mil) GB de capacitat.

Preu: 109,90 €

oferta-bq-reader-beepLes millors lectures, en les 6 polzades de BQ Cervantes 4


Un llibre electrònic de sis polzades (15,24 centímetres) per a la millor experiència de lectura.

La pantalla és tàctil, amb tecnologia E Ink Carta. La resolució, de 1072 x 1048 píxels. Disposa de wifi.

La capacitat d’emmagatzematge interna és de 8 GB, amb una memòria màxima de targeta de 32 GB.

El llibre Cervantes 4 té suport per a tots els idiomes oficials, i per a anglès, portuguès, francès, alemany i italià.

Ah, i un detall important per a un dispositiu que portaràs sempre a sobre: ​​tan sols pesa 185 grams.

Preu: 143,71 €

oferta-tauleta-huawei-t3-beep

Tauleta Huawei T3 per a la millor experiència de vídeo


Tauleta Huawei de gran qualitat, al millor preu. Amb processador de 8 nuclis, ofereix una immillorable experiència de vídeo.

La pantalla, de 24,4 centímetres (9,6 polzades), gaudeix de la tecnologia de visualització IPS. La resolució de pantalla és de 1280 x 800 píxels, i la gravació de vídeo ofereix resolució de 1080 píxels.

Preu: 158,99 €
oferta-pulsera-xiaomi-beep

Pulsera Xiaomi per controlar el teu ritme de vida

Amb la nova Xiaomi Mi Band 2 podràs controlar el teu ritme de vida (tant de dia com de nit) i el ritme cardíac, d’una forma molt més senzilla i visual gràcies a la seva pantalla oled.

D’un sol cop d’ull, accedeixes a un resum de la teva activitat diària. Hi podràs comprovar quants passos has donat, quants quilòmetres has recorregut o les calories cremades. Així que no serà necessari tenir el teu smartphone amb tu per comprovar-ho a través de l’App.

Preu: 29,90