Skip to content

El monitor corb 21:9 de 32 polzades d’LG, amb ‘Ghost Recon Wildlands’ de regal

21/04/2017

monitor corb LGCompra el nou monitor corb de gaming 34UC79G de la marca LG i emporta’t de regal el videojoc Tom Clancy ‘s Ghost Recon Wildlands.

Es tracta d’una promoció vàlida només per a PC que no pots deixar passar. Ghost Recon Wildlands és l’última entrega d’una saga molt apreciada pels gamers, que porta emocionant a multitud de jugadors de tot el món des de la seva posada en marxa el 2001.

Et sents atret pels jocs que combinen de forma intel·ligent acció i estratègia tàctica? Si la resposta és afirmativa, aquest joc inspirat en el món de l’autor Tom Clancy és la teva opció.

Un monitor per a una experiència genuïnament immersiva
I què podem dir sobre el monitor UltraWide corb d’LG? Un monitor 21:9 de 87 centímetres (32 polzades), que és la pantalla idea per a qualsevol gurmet del gaming.

Aquí tens el dispositiu per a jocs que estaves esperant!

Prepara’t per a una experiència més immersiva en diferents gèneres de jocs. Posa’t a punt per a un entorn de jocs més eficients. Estàs a punt per aconseguir més victòries?

El monitor que ens ocupa és el primer de gaming del món que és IPS UltraWide ™ 21: 9. Ofereix el màxim camp de visió durant el joc. Així mateix, millora la fluïdesa dels gràfics gràcies a la freqüència d’actualització de 144 Hz dels jocs d’alta gamma.

Es tracta d’un monitor dissenyat per a jugadors. D’aquesta manera, les seves característiques de disseny s’adapten perfectament a la configuració de la teva estació de jocs, sense obstaculitzar el joc. Pots inclinar i ajustar l’altura. D’altra banda, el ganxo del ratolí ajuda a organitzar el teu espai.

Tens ganes de provar el major camp de visió del monitor UltraWide 21:9? Amb aquest equip pots veure àrees que eren invisibles en la relació 16: 9. I pots, per tant, convertir-te en el guanyador del joc amb una capacitat de resposta ràpida.

Més característiques per deixar-te sense respiració. Juga sense pèrdua de fotogrames amb AMD FreeSync ™. Amb aquesta tecnologia, elimines la fragmentació i els quadres interromputs. Es tracta de fenòmens produïts per la diferència entre la velocitat d’imatge d’una targeta gràfica i la freqüència d’actualització del monitor. Els moviments dels personatges són més suaus i fluids amb els ajustos visuals més alts.

El cop perfecte per a la victòria el tens amb Crosshair. És una funció que col·loca el punt de llançament al centre per millorar la precisió en els jocs de trets en primera persona. Fins i tot en jocs FPS que no són compatibles amb la precisió, pots activar la funció Crosshair per augmentar la possibilitat de guanyar.

Ah, recorda que la demanda de monitors 21:9 és cada vegada més gran, perquè els gamers persegueixen una experiència més immersiva. Com a conseqüència, cada vegada més companyies dissenyen jocs que admeten la relació d’aspecte 21: 9. És a dir, 2560×1080. T’apuntes a l’experiència més immersiva del món gamer?