Skip to content

Llapis 3D de Polaroid: Crea ja el teu model 3D

19/11/2017
llapis 3D
llapis 3DA BEEP tenim un regal perfecte. Original, ideal per a les persones més creatives, i imprescindible per als fans de la revolució 3D que estem vivint. Us proposem el llapis 3D Polaroid Play, que permet dibuixar models 3D amb facilitat.
El pack inclou 4 bobines de colors i un vidre temperat per a mòbil per poder fer les creacions 3D.

Per familiaritzar-se amb la impressió 3D
Es tracta d’un producte divertit, ideal per crear els teus propis regals, articles per a la llar, joies, models, joguines, i tantes altres coses. Les possibilitats són infinites.

També suposa una gran introducció al món de la impressió 3D per als estudiants, especialment en els àmbits d’Art, Tecnologia, Disseny i Enginyeria.

L’oportunitat de crear un producte tangible és il·limitada. La capacitat de dibuixar a mà lliure permet a l’usuari crear qualsevol model 3D, afegint-l’hi color i textura per a més detall. Això és perfecte per a qualsevol persona que estima les arts i manualitats.

És un producte pensat per a majors de 14 anys, llevat que l’usuari estigui sota supervisió d’un adult.

Fàcil d’usar
És molt fàcil d’utilitzar. Encén el llapis 3D, insereix un dels 20 fantàstics colors de filament PLA Polaroid Play, o bé fes-lo servir amb qualsevol filament PLA Universal Polaroid. A partir d’aquí, és l’hora de divertir-se.

Podeu fer servir el botó stencilize en l’aplicació Polaroid Play Trace, per convertir la teva fotografia en una plantilla fàcil de copiar. Alternativament, l’aplicació té plantilles importades, que podràs dibuixar i després acoblar, per crear increïbles models 3D.

Aquest llapis 3D ofereix múltiples configuracions de velocitat d’impressió per a una major flexibilitat en la creació de models, incloent ajustos lents per dibuixar a mà lliure.

Compartim amb vosaltres uns vídeos de demostració:

Polaroid Play 3D Pen – Creating a butterfly (Creant una papallona)
https://www.youtube.com/watch?v=fVGncbbqffw

Polaroid Play Trace App – Easy to Use (App Polaroid Play Trace – Fàcil d’utilitzar)
https://www.youtube.com/watch?v=-NFt4tJ2gfk&index=10&t=16s&list=PLLI42QnnomQw8qdC2lPnuMejbQtPFRhff