Skip to content

Lenovo Yoga 510: Deixa’t sorprendre

18/08/2017
Lenovo Yoga 510

Lenovo Yoga 510Més disseny. Més potència. Millor experiència. Amb aquestes tres afirmacions podem resumir les capacitats i prestacions del portàtil Lenovo Yoga 510, que tens disponible a les botigues BEEP ia la botiga online:

http://www.beep.es/productos/portatil-lenovo-ideapad-yoga-yoga-510-2-40ghz-i3-7100u-14-1366-x-768pixele__lnv1449

14 polzades, de recàrrega ràpida i amb alta capacitat d’emmagatzematge

Dissenyat per a aquells que volen ser diferents, el Yoga 510, de 14 polzades, té un únic reposamans de diamant tallat. A més, és més prim i lleuger que les generacions anteriors. I, amb el doble d’emmagatzematge de l’habitual en aquests equips, pots dir adéu als discs durs externs.

La majoria de portàtils convertibles només ofereixen uns 512 GB de capacitat d’emmagatzematge. En canvi, el Ioga 510 t’ofereix el doble, amb una HDD de fins a 1 TB.
Aquest portàtil es recarregar més d’un 40% més ràpid que els portàtils normals. El dispositiu proporciona 8 hores d’autonomia de la bateria amb una sola càrrega.

Així mateix, el Yoga 510 es pot donar la volta, doblegar, inclinar i mantenir dempeus. Per al que necessitis.

Diverses formes de treballar i jugar

Un PC quan ho necessitis, una tauleta quan vulguis i molt més. El Yoga 510 és extraordinàriament adaptable. Presenta quatre maneres diferents, que et permeten fer el que vulguis: portàtil, estand, botiga o tauleta. El secret: el disseny exclusiu de l’articulació i la pantalla tàctil del Yoga 510 permeten una rotació de la pantalla de 360 ​​graus. Així pots seleccionar la manera segons la tasca que vulguis fer.

Enlluernadora pantalla Full HD

La vibrant pantalla Full HD (1920 x 1080) de 14 “mostra imatges brillants i detallades per oferir un rendiment extraordinari amb videojocs i aplicacions multimèdia. La tecnologia multitàctil de 10 punts proporciona una experiència tàctil superior, major adaptabilitat i temps de resposta més ràpids.

La tecnologia d’intercanvi de pla (IPS) vol dir que la pantalla del Yoga 510 mostra imatges nítides amb un ampli angle de visió, el que resulta perfecte per compartir contingut amb els amics.

Audio by Harman®

Equipat amb altaveus estèreo que disposen de tecnologia Audio by Harman®, el Yoga 510 proporciona un so nítid i clar per gaudir d’una experiència acústica millorada.