Skip to content

BEEP Balaguer obre les seves portes

13/11/2020
D'esquerra a dreta, Gerson, Mateo i José Manuel.

BEEP Balaguer ha obert les seves portes. La nova botiga, situada al Passeig de l’Estació, 32, atendrà les necessitats tecnològiques de les famílies i empreses d’aquest municipi de la província de Lleida. I ho farà amb una gran aposta per l’estoc i per la disponibilitat de producte, pel servei tècnic i per la telefonia mòbil, amb altes i reparacions de terminals.

El nou punt de venda en la capital de la Noguera reforça la presència de BEEP, la major cadena d’establiments d’informàtica de proximitat, en els Terres de Ponent.

Creixement

Els impulsors de la nova botiga BEEP, José Manuel Gallego, Mateo López Gràcia i Gerson Nieto, ja compten amb milers de clients satisfets en la zona. I és que ja tenen establiments a les comarques veïnes de Pla d’Urgell i l’Urgell, amb sengles punts de venda a Mollerussa i Tàrrega.

BEEP Mollerussa va començar a caminar en 2015, i en aquests cinc anys s’ha convertit en la botiga d’informàtica i telefonia de referència. BEEP Tàrrega és una botiga amb llarga experiència, en el projecte de la qual van entrar José Manuel, Mateo i Gerson en 2019 per a insuflar noves energies i per a continuar oferint un servei amb els majors estàndards de qualitat.

Per tot això, BEEP Balaguer es beneficia no sols de les potents sinergies de la cadena BEEP, sinó també de l’estreta col·laboració amb aquestes altres dues botigues.

A la foto que encapçala aquest article apareixen, d’esquerra a dreta, Gerson, Mateo i José Manuel.

 

La força de la marca BEEP

“Hem apostat per BEEP, i hem anat creixent amb la marca, perquè confiem en la visibilitat, en la competitivitat i en la qualitat i capacitat de servei de la cadena”, explica Mateo, responsable de l’àrea comercial.

Contacta amb la botiga

Servei tècnic

El Servei d’Assistència Tècnica (SAT) de la nova botiga atén tot tipus de reparacions, de tota classe d’equips i dispositius. El taller és una de les grans apostes de BEEP Balaguer. El responsable de SAT és José Manuel.

Tot el que necessites en telefonia mòbil

La nova botiga a Balaguer es caracteritza per la seva versatilitat i pel seu ampli rang de serveis. Un dels seus punts forts més destacats és la capacitat de servei en telefonia mòbil. La botiga comercialitza telèfons intel·ligents, fa altes i realitza reparacions de dispositius.

Escoles i empreses

Els mercats empresarial i educatiu són molt importants per a aquesta botiga. “En l’atenció a escoles i empreses, tenim un bon equip comercial, que sap escoltar i que entén les necessitats dels clients. Parlem el llenguatge de centres educatius i negocis. I creiem en un tracte molt personal amb directors i professors, i amb autònoms, amb gerents i amb altres responsables de petites i mitjanes empreses”, asseguren els franquiciats de BEEP Balaguer.

L’equip de la botiga té una forta experiència equipant a escoles, instituts i empreses. A destacar, així mateix, que l’establiment també ofereix el servei de creació de pàgines web

El responsable d’Empreses és Gerson Nieto.

Vocació per les famílies

La nova botiga realitza projectes per a empreses i escoles. Però la vocació pel públic familiar és la que dóna origen a BEEP Balaguer.

“A Mollerussa, vam ser els últims a arribar al mercat de tecnologia i telefonia. I avui som una botiga de referència, gràcies a la nostra orientació cap al client familiar i particular”, raona Mateo.

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, BEEP Mollerussa, amb una forta orientació a particulars, no va deixar d’atendre totes les necessitats de les famílies. “Vam resoldre les moltes necessitats que tenien les persones en unes setmanes en què la comunicació a distància era clau, amb l’escola a casa i el teletreball”. “La disponibilitat de estoc i la competitivitat del nostre taller van ser garanties per a oferir el millor servei durant aquelles setmanes”.

Recordem que, durant la crisi sanitària pel nou coronavirus, les botigues d’informàtica van ser declarades un servei essencial.

Equip humà

BEEP Balaguer basa el seu projecte en l’equip humà. “Si hem crescut fins ara, ha estat gràcies a les persones del nostre equip. Creiem en una botiga amb producte, i també apostem pel màrqueting. Però el que realment marca la diferència és el talent, la incorporació de noves persones que afegeixin valor al nostre projecte”.

Al centre de Balaguer

BEEP Balaguer s’ha instal·lat en el centre del municipi, en una zona que està guanyant dinamisme comercial durant els últims anys.