Skip to content

Juegaterapia: consoles per arrencar un somriure

22/12/2016
NZXT és una marca de refrigeració d’equips, de caixes i d’accessoris per a gamers i aficionats al do-it-yourself (fes-t’ho tu mateix) en el món de la informàtica. La companyia, amb seu a Califòrnia, té presència a Espanya, on s’ha implicat en accions de responsabilitat social corporativa. En aquest escrit ens complau compartir amb vosaltres la interessant iniciativa de la marca de col·laborar amb la fundació Juegaterapia (http://www.juegaterapia.org) per a la campanya de Nadal, des del 20 de desembre fins al 6 de gener, Dia de Reis.

Per cada producte NZXT que es vengui a Espanya, la marca aportarà la quantitat d’1 dòlar a Juegaterapia. Els diners recaptats s’utilitzaran per comprar jocs i consoles per als petits dels hospitals que es troben en tractament oncològic continuat. NZXT enviarà el material a Juegaterapia, que el donarà en nom de la marca durant el mes de gener.

Juegaterapia és una fundació, és a dir, una organització sense ànim de lucre, que cada dia recull les consoles fixes i portàtils que la gent ja no fa servir, i les dóna a hospitals que disposen d’àrees d’oncologia infantil. La missió és aconseguir que els nens amb càncer puguin oblidar-se una mica dels tractaments, i que passi una mica més ràpid el temps fins a la desitjada recuperació.

El somriure d’un nen —un moviment de músculs petits que conté una màgia tan gran— va ser l’espurna que va encendre la idea de Juegaterapia. Al lloc web de la fundació ens ho expliquen així: “Mónica Esteban, la seva fundadora, li va donar una Play Station al fill d’una amiga que estava rebent tractament de quimioteràpia a l’hospital i, immediatament, va poder veure com el petit s’animava i afrontava la seva malaltia amb un somriure als llavis”.

Si voleu saber més sobre Juegaterapia:

Facebook: http://www.facebook.com/juegaterapia
Twitter: @juegaterapia
Al web de El Jardí de la meva Hospi: http://eljardindemihospi.org

Si voleu saber més sobre NZXT Espanya:

Facebook: https://www.facebook.com/NZXTSpain
Twitter: @NZXT_ES
A la seva web: https://www.nzxt.com/

Recordeu que podeu trobar productes d’NZXT a la botiga online de BEEP:
http://www.beep.es/Catalogo/