Skip to content

Ja està en marxa BEEP L’Arboç

17/12/2020

BEEP L’Arboç ha obert enguany les portes en aquest municipi modernista del Baix Penedès, conegut pel seu riquíssim patrimoni cultural i artístic, en el qual destaca La Giralda de l’Arboç i l’església de Sant Julià. L’establiment, que ja oferia els seus serveis als residents del municipi i als pobles dels voltants des de 2006, s’ha integrat com a botiga associada a la cadena BEEP per a créixer i guanyar competitivitat.

 

Passió per la informàtica i la tecnologia

Els germans Jordi i Raquel Beltran són els responsables de la botiga. Els dos exhibeixen una nítida vocació professional per la tecnologia. Raquel és enginyera en Telecomunicacions, i Jordi va realitzar el grau d’Informàtica, i va ampliar els seus coneixements i competències amb mòduls i cursos de sistemes i xarxes.

Jordi Beltran ha treballat en punts de venda d’informàtica des de 1998, quan va començar fent classes per a escolars en un establiment especialitzat. En 2006, després d’haver acumulat una enorme experiència en la reparació d’ordinadors, va obrir al costat de la seva germana Raquel una botiga pròpia. Des de 2009, la botiga es troba en Avinguda Penedès, 3 (local 1).

Tot el suport i la força de BEEP

“Portem 13 anys treballant com a botiga independent”, explica Jordi, “però considerem que havia arribat el moment de créixer amb el suport d’una cadena amb la força de BEEP”.

“Amb el suport de BEEP, podem abordar projectes per a empreses més ambiciosos i, així mateix, podem obtenir un plus en competitivitat”. BEEP L’Arboç treballa molt per a professionals, pimes i centres educatius, que són mercats prioritaris per a la cadena BEEP.

Serveis a empreses

La botiga proporciona tot tipus de serveis als negocis de la zona. BEEP L’Arboç té contractes de manteniment amb empreses, i realitza servei tècnic de tota classe d’equips informàtics del mercat empresarial.

“Ens encarreguem de servidors, xarxes i cablejat, i fins i tot tenim un servei de realització de pàgines web per a empreses i institucions”, informa Jordi.

L’Arboç compta amb un teixit empresarial dinàmic, en el qual destaca l’activitat agrícola i de fabricació de vidre.

La botiga perfecta per al públic familiar

BEEP L’Arboç atén les necessitats d’informàtica i tecnologia de les famílies des de fa 14 anys. Durant tot aquest temps, l’establiment ha fidelitzat un públic que aprecia la proximitat, l’assessorament i la competitivitat de productes i serveis, com els de taller.

“Si ja érem la botiga de referència de la zona, des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19 ho hem estat encara més”, ens compta Jordi.

“Durant aquests mesos, hem treballat en la posada a punt d’equips, hem realitzat moltes reparacions i servei tècnic, i hem venut molts portàtils. Així mateix, amb el nostre assessorament hem ajudat al fet que l’escola a casa i el teletreball siguin experiències més satisfactòries”.

A més del upgrade i actualització d’equips, una altra consulta molt habitual ha estat l’optimització de la distribució del senyal Wifi en les llars. “La demanda de portàtils ha crescut molt, unes compres que moltes vegades anaven acompanyades de l’adquisició d’un monitor de certa grandària per a poder treballar amb el portàtil, però amb una pantalla més gran”.

BEEP L’Arboç, en Avinguda Penedès, 3, local 1

BEEP L’Arboç es troba en Avinguda Penedès, 3 (local 1), molt aprop del Pavelló d’Esports i del CAP del municipi. Es tracta d’una zona del poble amb activitat comercial.

L’Arboç, una visita obligada per als amants del modernisme

L’Arboç destaca per les seves construccions modernistes, la bellesa de les quals queda encara més realçada per la geografia del municipi, en la plana del Penedès, i amb vinyes al seu voltant.

Si no sou del Baix Penedès i visiteu aquesta comarca, no us podeu perdre les següents propostes:

Passejar pel carrer Major i la plaça de la vila per a admirar les façanes modernistes.
Entrar a l’església renaixentista de Sant Julià, que per la seva magnitud es coneix com la catedral del Penedès.
Visitar el Museu de Puntes al Coixí.