Skip to content

Galaxy Tab A 2016: la tauleta amb millor relació qualitat-preu

20/01/2017

Samsung GalaxyEsteu buscant una tauleta de 10,1 polzades, sobrada de bones característiques i que no faci mal a la vostra butxaca? A BEEP us proposem la tauleta Galaxy Tab A 2016, un magnífic dispositiu mòbil el preu del qual hem situat per sota de la barrera dels 200 euros.

Si voleu uns “flaixos” ràpids sobre les grans virtuts d’aquesta tauleta, us podem dir que ofereix un rendiment molt bo, que exhibeix una pantalla generosa i que dóna un so potent. Es tracta de la tauleta ideal per als que volen un dispositiu de grans dimensions però que es neguen a desemborsar una gran quantitat de diners per un equip al qual (gairebé segur) donaran molt menys ús que al telèfon intel·ligent.

De fet, la relació qualitat-preu és un dels grans arguments d’aquest equip des del seu debut a Espanya. I ara, amb l’oferta que us posem a sobre de la taula, amb un preu de tan sols 199,90 euros (des dels 239,90 euros), l’oportunitat és més que interessant.

Amb bons acabats i amb una ergonomia adequada, la Galaxy Tab A 2016 és atractiva a la vista. No té l’elegància de les gammes més altes, però el look general és atractiu. A partir d’aquí, quan ens aturem en les característiques més tècniques, la capacitat de seducció d’aquest equip puja molts enters. Processador Octa Core ™. 2 GB de RAM DDR3. 16 GB de memòria interna. Càmera principal de 8 Mp. Què més l’hi podem demanar?

La pantalla, un gran argument
Molta atenció amb el tros de pantalla que ens proporciona! En relació a l’anterior generació, hi ha un augment de la resolució, que ascendeix fins als 1.920 x 1.200 píxels. La mida, recordem, és de 10,1 polzades (255,4 mil·límetres). Si sou dels que feu servir la tauleta per reproduir fotos i vídeos, apreciareu el bon comportament de la pantalla.

En resum, es tracta d’una tableta de nivell, amb una relació qualitat-preu inigualable.