Skip to content

Els tot en un, equips amb vocació familiar

15/10/2017
all-in-one 20-c000ns

all-in-one 20-c000nsEstàs buscant un sobretaula amb l’economia d’espai i línies de disseny d’un portàtil? No t’ho pensis més. Emporta’t el all-in-one HP 20-c000ns. És teu per 405,60 euros.

El pots aconseguir a la botiga BEEP més propera i a la botiga online:
http://www.beep.es/productos/ordenador-hp-20-c000ns-1-8ghz-e2-7110-19-5-1600-x-900pixeles-color-blanco__HP7926

Es tracta d’un equip ideal per compartir per tots els membres de la llar. Si en la teva família busqueu un ordinador amb un disseny minimalista i agradable per navegar, reproduir vídeos o realitzar treballs escolars, aquest tot en un d’HP és la vostra elecció.

És un ordinador fiable per a l’habitació, per a la sala d’estar i, fins i tot, per a la cuina. Un equip perfecte per abordar tot tipus de tasques. I amb vocació de ser un element sobre el qual orbiti bona part del temps d’oci de tothom a casa.

La pantalla compta amb retroiluminació WLED HD + antireflectant. La seva dimensió és de 49,53 centímetres (19,5 polzades) en diagonal, amb una resolució de pantalla de 1600 x 900.

Més dades: compta amb 4 GB de RAM DDR3 i amb 1 TB de disc dur. I el sistema operatiu és Windows 10 Home 64.

L’all-in-one, l’ordinador per a la llar
Els equips all-in-one, o tot en un, s’han posicionat durant els últims anys com els ordinadors favorits de les famílies. Es tracta de sobretaules en moltes ocasions compartits pels més grans i els més petits. En algunes cases, arriba a complir el paper de la segona o tercera tele.

L’all-in-one de seguida va despuntar. El processador integrat a la pantalla, amb el consegüent estalvi d’espai i de cables? Dissenys bonics que encaixen en l’entorn d’una sala d’estar o saló? Pantalles grans i d’alta qualitat per fer del visionat de vídeos tota una experiència?

Els factors d’èxit són clars. I els fabricants, per la seva banda, han sabut oferir un producte de qualitat, a l’altura de les expectatives.

El paper dels all-in-one és clau en l’evolució de la informàtica de consum. Així, les consultores tecnològiques esperen que els all-in-one segueixin sent equips pioners i determinants en el trajecte cap al PC del futur.