Skip to content

Energy Tablet Pro 3: disseny, potència, versatilitat i funda de regal

12/03/2017
Energy Tablet Pro 3

Energy Tablet Pro 3Des del 10 de març i fins al dia 31 d’aquest mes, pots aconseguir a BEEP l’Energy Tablet Pro 3 amb funda de regal.

Aprofita aquesta promoció, i obtingues una tauleta d’altes prestacions al millor preu, 158,99 euros. I amb cover de regal! La Pro 3 uneix disseny, potència i qualitat de pantalla. Així mateix, es caracteritza per la seva versatilitat. És a dir, per la seva capacitat per oferir un alt rendiment en totes les situacions.

Sens dubte, és el teu millor aliat amb jocs, arxius de vídeo, vídeotrucades, feina i tot el que necessitis. Sempre amb tu.

Aquest dispositiu mòbil presumeix d’una pantalla de 10,1 “IPS HD i d’un processador de 8 nuclis. Són els seus dos grans arguments. Però n’hi ha més, d’arguments de pes. T’havíem dit que compta amb càmeres frontal (2 MP) i posterior (5 MP )? La seva càmera davantera és perfecta per a selfies o videoconferències. Pel que fa la seva càmera posterior, és idònia per immortalitzar qualsevol moment.

Amb l’última versió del sistema operatiu Android 6.0 Marshmallow i amb el seu processador de vuit nuclis, gaudeix dels teus continguts i de les centenars d’apps de Google Play. I és que l’Energy Tablet Pro 3 és un dispositiu realment ràpid i potent.

Una pantalla irresistible
Tots els detalls importen. Per aquesta raó, és ressenyable que la seva espectacular pantalla IPS de 10.1 “inclou tractament anti-petjada perquè no es marquin les petjades. Així mateix, la pantalla incorpora tecnologia Smart Color. Així podràs gaudir d’una qualitat d’imatge excepcional i de colors més reals des de qualsevol angle de visió.

Aquesta tauleta compta amb 2 GB de RAM i amb 16 GB de memòria interna, que pots ampliar fins a 128 GB més. Amb tota aquesta capacitat, pots portar tots els teus continguts amb tu i executar tot tipus d’aplicacions de la forma més fluïda.

Aconsegueix ja a BEEP una tauleta d’alta qualitat, al millor preu i amb funda de regal. Recorda: la promoció està vigent només fins a finals del mes de març.