Skip to content

Energy Phone Neo 2, amb potent altaveu Xtreme Sound

04/10/2017
Energy Phone Neo 2

Energy Phone Neo 2Durant aquest mes d’octubre, aprofita l’oferta de l’smartphone Energy Sistem Neo 2. Te’ls pots endur per tan sols 69,90 euros (preu anterior, 89,90 euros).

Pots trobar aquest mòbil a la botiga més propera i a la botiga online:
http://www.beep.es/productos/telefono-libre-energy-sistem-phone-neo-2-4-5-arm-cortex-a53-8gb-android-6__ENER699

Es tracta del telèfon intel·ligent 4G per a totes les situacions. Està equipat amb altaveu Xtreme Sound. Incorpora Android ™ 6.0. Té processador de quatre nuclis. Exhibeix pantalla IPS de 4.5 que repel·leix les empremtes. Porta càmera frontal, càmera posterior amb autofocus i flash LED. Compta amb microSD de fins a 128 GB. I no ens oblidem d’un altre important detall: inclou dues carcasses.

Navega a velocitat 4G
Aprofita la rapidesa de la connexió de dades 4G/LTE per gaudir dels teus continguts favorits a internet sense talls ni esperes.

Comença a gaudir de l’Xtreme Sound
Un doble altaveu de gran potència i un driver especialment dissenyat per a una experiència d’àudio increïble. Per fi podràs escoltar la teva música sense més altaveu que el del teu telèfon.

Compacte i d’alta qualitat
Gestiona el teu telèfon d’una forma àgil i fàcil gràcies a la seva pantalla de 4,5″. Pantalla amb tractament que evita les empremtes, tecnologia IPS i LED de notificacions.

Descobreix Android 6.0
Equipat amb una versió optimitzada d’Android 6.0 Marshmallow. Gaudeix al màxim gràcies a la possibilitat d’emmagatzemar les teves Apps en la memòria SD.