Skip to content

Emporta’t 100 euros al comprar el teu Samsung Galaxy S8 o S8+ a BEEP

18/09/2017
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8Ja t’has deixat seduir pel Samsung Galaxy S8? Doncs bé, a BEEP t’ajudem a decidir-te, i per això t’expliquem la promoció consistent en un reemborsament de 100 euros.

Així, per la compra de qualsevol telèfon intel·ligent S8 i S8+ entre els dies 1 de setembre i 31 d’octubre, Samsung abona directament la quantitat de 100 euros.

Has de registrar-te al següent enllaç abans del 30 de novembre de 2017 per obtenir el teu reemborsament:

https://www.europe-samsung.com/npromosamsung/registro.aspx?codigo=417

Per a més informació i per poder obtenir el descompte, visita aquest link:

http://www.samsung.com/es/offer/s8-cashback-100euros/

Qüestió de disseny
Els terminals S8 i S8 + són idonis per als que desitgen que el consum de continguts sigui tota una experiència. Galaxy S8 i S8+ alliberen a l’usuari dels confins dels marcs del mòbil, oferint-li una superfície llisa i ininterrompuda que flueix sobre les vores. Per a això, Samsung ha redefinit completament aquest telèfon des de dins cap a fora, incloent el botó sota la pantalla perquè estigui amagat fins que faci falta. Així s’obté una visió més àmplia i diàfana, sense necessitat de tenir un smartphone més gran.

Ja es tracti de pel·lícules o jocs, amb aquests models d’smartphone l’usuari se situa enmig de l’acció. I és que no només es tracta de la pantalla més gran i immersiva en un smartphone Galaxy d’aquestes mesures, sinó que amb la seva ràtio de 18,5:9, es veu l’escena completa a la pantalla.

Quan l’usuari té aquest mòbil a la mà, aprecia les seves suaus corbes i notala comoditat que el seu maneig. Perfectament simètric, Galaxy S8 i S8+ presenten una silueta uniforme. La càmera del darrere encaixa gairebé per complet en la superfície, proporcionant un perfil visualment molt més relaxat.

Menys scroll
L’usuari pot escriure mentre veu una pel·li o crear un llistat de la compra mentre navega per internet. Pot fer multitasques de forma més eficient gràcies a la pantalla més gran, a més de poder triar en què es vol centrar amb només canviar la mida de les finestres. I quan trobi alguna cosa que cridi la seva atenció, pot llegir més i fer menys scroll.

Els botons de navegació no són diferents dels físics d’abans, només que ara estan amagats fins que sigui necessari el seu ús. El botó d’inici està on sempre, i es pot utilitzar com sempre amb només pressionar-lo.