Skip to content

El nostre expert: Un smartwatch per estar a l’última

03/02/2014

smartwatchL’smartwatch és un dels productes de moda, un article ideal per a aquells que estan a l’última en tecnologia o per als que volen presumir de l’última generació de rellotges, de la mateixa manera en què es presumeix del telèfon intel·ligent més modern. Els smartwatch són molt més que un rellotge, així com un smartphone és molt més que un telèfon mòbil tradicional.

Amb un smartwatch podem enviar i rebre trucades, i també podem enviar i rebre missatges. Però dependrem d’un telèfon mòbil smartphone (amb el qual es connecta via bluetooth) per disposar de connectivitat. El gran avantatge de l’smartwatch és que tenim un accés més fàcil a trucades i missatges. No hem de treure cap mòbil de cap butxaca o bossa. I mai se’ns passarà la recepció d’una trucada o d’un missatge: si configurem el dispositiu perquè vibri, notarem l’instant aquesta vibració en la nostra canell a l’instant.

Si volem fer una foto o gravar sense més dilacions, és tan fàcil com situar el braç en posició de “mirar l’hora” per enfocar el que tenim davant, i procedir així a fer la fotografia o la gravació.

Un altre dels atractius és que podem portar un rellotge diferent cada dia: la interfície, l’skin de la pantalla, la podem canviar, com passa amb els smartphones. Així aconseguim personalitzar un producte que, a diferència dels rellotges de canell tradicionals, ofereix una menor varietat de dissenys.

Els smartwatch porten com a sistema operatiu un de propi o bé un Android adaptat a la petita pantalla del rellotge. A la botiga online de BEEP estem comercialitzant el Samsung Galaxy Gear, que incorpora Android, entre altres dispositius (per veure’ls tots, feu clic a l’enllaç que hi ha més abaix).

Si portem a sobre nostre el nostre smartphone, a la pantalla de l’smartwatch podrem observar moltes de les informacions —com ara la temperatura— que ara veiem a la pantalla del mòbil intel·ligent.

Albert Loran
Product manager a BEEP

Trobaràs l’smartwatch que desitges a la botiga online de BEEP :

http://www.beep.es/catalogo/smartwatch__0-13-5-3