Skip to content

El Nadal ja ha arribat a les botigues BEEP

06/12/2018
beep-nadal

Com diu la coneguda nadala It ‘s Beginning to Look a Lot Like Christmas, “Ja comença a semblar Nadal, Allà on vagis (…) Ja comença a semblar Nadal, Joguines a les botigues, però la vista més bonica és el grèvol a la porta de casa”. Qui no es deixa envair per la sensació de Nadal quan s’acosten aquestes dates?

Les botigues BEEP, líders a Espanya en el mercat dels punts de venda d’informàtica i tecnologia de proximitat, ja irradien esperit nadalenc. Ja hem vestit els aparadors amb una decoració basada en el concepte del Blanc Nadal, una noció que ha inspirat incomptables nadales. Una idea del Nadal que ha ajudat a construir l’imaginari popular sobre aquestes festes tan familiars. Així que hem omplert les botigues de brillants flocs de neu i d’una reconfortant il·luminació, per contribuir a crear ambient nadalenc i per millorar l’experiència de compra en els nostres establiments.

Anhelem que la decoració us agradi, que transmeti amb eficàcia i amb calidesa el nostre desig d’un Bon Nadal. I és que hem preparat la decoració de Nadal amb totes les ganes. Ho hem fet amb la il·lusió que sentiu el feeling nadalenc quan us atenguem i us assessorem en botiga.

beep-nadal

Atents a les xarxes socials

Durant aquests propers dies, estigueu pendents de l’aparició del catàleg de Nadal de BEEP i de totes les novetats que anem publicant en xarxes socials, a Facebook i a Twitter, i en el millor blog d’informàtica, electrònica, gaming i telefonia, el blog de BEEP Informàtica.