Skip to content

Descobreix amb BEEP la impressora fotogràfica HP Sprocket

19/09/2017
HP Sprocket

HP SprocketA BEEP et proposem un equip d’impressió nou que sempre podràs portar amb tu. Es tracta de la impressora fotogràfica HP Sprocket, que podeu trobar a les botigues BEEP i a la botiga online:

http://www.beep.es/productos/impresora-hp-sprocket-blanca__HP8468

Amb HP Sprocket, la impressió dóna un nou pas i s’adapta a les necessitats d’un consumidor més mòbil. No us vindria de gust poder imprimir al moment aquesta foto de grup d’amics que tan bé llueix en pantalla?

La impressió, en definitiva, passa a convertir-se en un instrument per gaudir encara més de l’experiència fotogràfica. Aquí i ara. Live it. Love it. Print it. Aquest és l’eslògan d’HP.

Converteix el temps que passis amb els amics en moments inoblidables amb instantànies de 5 x 7,6 cm (2 x 3 polzades) que es poden compartir instantàniament. També pots imprimir adhesius amb els teus moments més divertits.

Ah! I no es necessiten cartutxos de recanvis, gràcies a la tecnologia Zero Ink®.

Imprimeix i comparteix
La impressora fotogràfica HP Sprocket et permet compartir fàcilment impressions amb colors vius que capten tots aquests moments plens de diversió en paper adhesiu.

La configuració és senzilla. Així, comences a imprimir amb HP Sprocket en tan sols 3 senzills passos.

1.Carrega la impressora. Mantingues premut el botó d’encesa fins que la llum LED canviï a blanc.
2.Descarrega l’app “HP Sprocket”. Connecta el dispositiu a la impressora Sprocket mitjançant Bluetooth.
3.Retira la tapa i col·loca la targeta blava per avall, i el paper fotogràfic HP ZINK cap amunt.

Gràcies a l’aplicació HP Sprocket, pots personalitzar les teves fotos.

Només has d’obrir l’aplicació i seleccionar una foto. Pot ser una foto que acabis de fer o una de les favorites que tinguis al teu mòbil o en les teves xarxes socials.

I arriba el moment més divertit: el de la personalització. Utilitza la teva creativitat. Afegeix personalitat a les fotos abans d’imprimir-les amb marcs, emoticones, text, adhesius, filtres i molt més.