Skip to content

Crea ja la teva llista de desitjos per a Black Friday a la botiga online de BEEP

18/11/2020

10, 9, 8, 7… Comença el compte enrere per a Black Friday. A partir del pròxim dilluns 23, i durant tota aquesta setmana, podràs gaudir de moltes ofertes a la botiga online de BEEP. Perquè l’experiència del Black Friday en beep.es sigui perfecta, et proposem que, des de ja, vagis afegint els productes pels quals tinguis un enamorament sobtat a la teva llista de desitjos.

Black Friday en BEEP: Des del 23 fins al 29 de novembre

Planifica les teves compres per a Black Friday. Prepara ara la teva llista de desitjos, perquè la campanya de Black Friday està molt a la vora. Des del dilluns 23 i fins al 29 de novembre, beep.es t’oferirà les millors ofertes i descomptes.

Tens usuari en beep.es?

Estàs donat o donada d’alta a la botiga online de BEEP? Si no ho estàs, crea un compte en beep.es, per a beneficiar-te de la llista de desitjos i per a poder fer comandes!

Fes clic en la icona del cor i guarda el teu desig

Quan trobis un producte que cridi la teva atenció a la botiga online, demana un desig. Fes clic en la icona del cor (Afegir a la llista de desitjos). Així de senzill. Una vegada hagis fet clic en el símbol del cor, hauràs afegit el producte a la teva llista de desitjos, al teu wish list.

T’avisem si el producte baixa de preu

Amb l’eina de la llista de desitjos, pots activar l’Avisador de preu per a cadascun dels teus productes favorits. L’única cosa que has de fer és determinar un preu: quan el preu del producte estigui per sota d’aquest llindar, t’avisem! Rebràs un missatge en el compte de correu electrònic associada al teu compte de beep.es

Els avantatges de planificar la compra

La llista de desitjos de BEEP facilita un procés de compra més eficient. Et permet reflexionar sobre els productes que realment et fan falta, i et permet planificar totes les teves compres d’informàtica i de tecnologia.

Així mateix, t’avisem si la referència que has triat baixa de preu, i et suggerim productes similars en cas que l’article que t’ha robat el cor no estigui en aquest moment disponible.

Es tracta d’una eina imprescindible per a Black Friday, per a Nadal i per a la resta de l’any

Què és el Black Friday?

Black Friday és un campanya comercial nascuda als Estats Units, que s’ha estès a altres parts del món perquè és una excel·lent manera d’avançar-se a les compres de Nadal. Black Friday és una magnífica oportunitat perquè els consumidors puguin organitzar-se millor i no hagin de concentrar totes les adquisicions en les ja de per si mateix atrafegades dates nadalenques.

El divendres posterior al dijous d’Acció de Gràcies

El Black Friday dóna el tret de sortida a la temporada de compres de Nadal. Però el seu origen va associat a una altra festivitat, Thanksgiving, el Dia d’Acció de Gràcies que celebren els estatunidencs l’últim dijous de novembre. La jornada de compres del divendres, de l’endemà a Thanksgiving (que sempre és un dijous), es va institucionalitzar perquè molts treballadors agafaven  pont aquest dia. I quina millor activitat que anticipar part de les compres nadalenques?

Com a curiositat, et direm que el Black Friday és el dia amb més vendes detallistes de l’any als Estats Units. Déu n’hi do!