Skip to content

Catàleg BEEP maig: Tecnologia per a tothom

28/04/2017

Catàleg BEEP maigConsulta ja el catàleg de BEEP de maig! Ja el pots veure online o a la botiga BEEP.

Catàleg de BEEP de maig:
http://cat.beep.es/Catalogo/VerFolleto

Volem apropar la tecnologia a tothom. Per això us oferim un ordinador de sobretaula Netway per 10 quotes mensuals de 25,90 euros (un total de 259 euros). Si te l’emportes amb Windows 10, la quota mensual és de 34,90 euros (total de 349 euros).

El sobretaula Netway Essentials G1840 compta amb un processador Intel Celeron G1840, que té una velocitat de 2.8 GHz. La memòria RAM és de 4 GB. Pel que fa al disc dur, té una capacitat d’1 TB.

Es tracta d’un equip amb el qual podràs fer tot el que tu i la teva família espereu d’un PC. És de fabricació pròpia, té 2 anys de garantia i la qualitat està certificada.

Ah! Per si el preu no fos suficient bon argument, has de saber que amb aquest sobretaula t’emportes de regal un patinet Elements valorat en 29,90 euros.

Acosta’t a la teva botiga BEEP, aconsegueix aquest equip i surt amb un sobretaula i sobre rodes!

El meu primer PC

Al catàleg també us destaquem un portàtil HP Stream amb Office 365, ideal per ser el primer ordinador dels vostres fills. Te’l pots endur per 10 quotes mensuals de 29,90 euros.

Es tracta d’un equip de 14 polzades, amb processador Intel a 1.6 GHz, amb Windows 10. Així mateix, té 4 GB de memòria RAM. La pantalla disposa d’il·luminació WLED HD.

I parlem ara de mobilitat. Et cal un nou smartphone? Al catàleg us en destaquem uns quants, de dispositius. Des de l’Intex Aqua S9 Pro, per 99 euros, fins al potent Galaxy S7 Edge, per 10 quotes mensuals de 58,90 euros.

Hi ha moltes més idees tecnològiques. Així, podràs veure portàtils de les marques líders, ordinadors all-in-one, robòtica educativa (mBot Complete de SPC), auriculars Coolway de Netway, i un llarg etcètera. Fins i tot et proposem un Racó Friki.

T’agraden els elements de marxandatge amb un punt de frikisme que donen personalitat? Si és així, emporta’t el clauer Funko POP Goku o la figura Arale, d’Netway.

Acosta’t a la teva botiga BEEP, i t’assessorarem