Skip to content

Catàleg BEEP Juliol: Gran varietat en portàtils

03/07/2017
catàleg BEEP juliol 2017
catàleg BEEP juliol 2017Consulta ja el catàleg de BEEP de juliol! Ja el pots veure online o a la teva botiga BEEP.

Catàleg de BEEP de juliol:
http://cat.beep.es/Catalogo/VerFolleto

Juliol és un mes en què el portàtil adquireix més rellevància. I és que molts ja gaudeixen de vacances, i es viatja molt més.

El teu portàtil personal és una magnífica forma de connectar-te a internet amb fiabilitat i seguretat. Per als més workaholics, és la via idònia de treballar en el lloc de descans. Per descomptat, també és una magnífica eina per al teu temps d’oci.

A BEEP et proposem més de 300 models de portàtils. En el catàleg de juliol, te’n estaquem alguns.

Ah! De regal, per la compra d’un portàtil, smartphone o tauleta, et portes un frisbee de regal. Corre que volen!

Portàtil HP de 15 polzades

A la portada del catàleg hem seleccionat el portàtil HP 15-BS033NS, amb processador Intel Core i3-6006U a 2.0 GHz. Està equipat amb 4 GB de memòria RAM DDR4. I està dotat amb un disc dur de 1 TB. Te’l pots emportar per 10 quotes de 44,90 euros al mes.

Les botigues de la cadena BEEP són expertes en portàtils. Des dels més senzills, per a les necessitats més bàsiques. I fins als de més alta gamma, per a gaming o treballs que exigeixin un alt rendiment.

Per als més petits, és una excel·lent opció el portàtil HP Stream 14-AX003NS. Te l’oferim per 29,90 euros al mes (10 quotes).

Si el que vols és un equip portàtil compacte i d’alt rendiment, l’Asus UX330UA pot ser la teva millor opció. El tens per 89,90 euros al mes, durant 10 quotes.

Els mesos d’estiu són, sens dubte, mesos de mobilitat. Per això et recomanem que prestis molta atenció a totes les ofertes i novetats que et proposem en el catàleg, tant en portàtils com en tauletes i smartphones.

Huawei MediaPad T3: no te la pots perdre
Busques una tauleta de qualitat a bon preu? Fins al 8 de juliol, et pots portar la tauleta Huawei MediaPad T3 per 16,90 euros durant 10 quotes.

Si vols passar-t’ho bé sobre rodes, trobaràs a les nostres botigues el Scooter Easy Stream Plus i el hoverboard Jetstream.

Si vols aprofitar l’estiu per fer running, tens a la teva disposició la polsera esportiva Horizon Plux vIII de Netway. Per tan sols 29,99 euros, és teva.

Al catàleg també hem creat un espai per a destacar productes de gaming més que interessants

Game of Thrones, s’acosta l’estiu
Així mateix, també hem apostat per productes de marxandatge de la sèrie Game of Thrones. Gorres, tasses, pins, samarretes…

‘Winter is coming, en ple estiu!