Skip to content

Catàleg BEEP: Amb el bon temps, gaudeix en família

06/04/2018

Consulta ja el catàleg de BEEP d’abril! Ja el pots veure online o a la botiga BEEP.

Catàleg de BEEP:
https://cat.beep.es/catalogo

Ja és primavera! Així que, amb el bon temps, gaudeix en família. En el catàleg d’abril et destaquem propostes per esprémer el màxim suc a la tecnologia, i per fer-ho amb els teus, amb aquells qui més t’estimes.

El catàleg de BEEP, vigent durant tot el mes, selecciona productes que destaquen per la seva qualitat i preu.

Portàtil HP Stream de 14 polzades

En aquest catàleg destaquem el portàtil HP Stream 14-ax003ns de 14 polzades (35,56 centímetres). Amb processador Intel Celeron a 1.6 GHZ, amb Windows 10 i amb 4 GB de RAM DDR3. És teu per tan sols 29,90 euros al mes, en 10 quotes.

Amb el Renove d’HP, pots aconseguir l’equip d’impressió multifunció OfficeJet 3833, per tan sols 54,90 euros. Recorda que pots obtenir fins a 40 euros de descompte en la teva nova impressora en portar el teu vell equip.

Consoles retro, per als més nostàlgics

També volem ressaltar la consola portàtil XD, de Netway, amb una autonomia de més de 10 hores d’ús. Per als amants dels videojocs vintage, aquesta és la consola retro ideal. Amb 4 GB de memòria interna. Per tan sols 39,99 euros, és teva.

De Netway és també la videoconsola RetroBit, que és capaç de reproduir jocs de fins a 7 sistemes retro. Amb 8 GB de memòria interna i amb expansió de fins a 32 GB per port micro SD. Ah, cal dir també que incorpora dues gamepads. El preu: 49,99 euros.

Si busques un convertible, et proposem el Yoga 300 de Lenovo. Compta amb un processador Intel Celeron N3060 a 1.6 GHz i amb 4 GB de RAM DDR. El disc dur és de 500 GB. A BEEP el pots aconseguir per 10 quotes mensuals de 39,90 euros.

En aquest catàleg trobaràs molts més productes i propostes. Portàtils, all-in-ones, tauletes, smartphones o rellotges intel·ligents. T’ho perdràs?