Skip to content

BEEP Tarragona (Torreforta), la millor informàtica en un mercat municipal

15/03/2021

BEEP Tarragona (Torreforta) s’ha canviat a un nou local, molt més gran. I és que el nou espai que ocupa la botiga està a la part exterior del Mercat Municipal de Torreforta, una autèntica institució de la vida comercial d’aquest barri de Tarragona.

Ordinadors i servei tècnic per a dinamitzar el Mercat de Torreforta

Des del desembre passat, quan es va fer el trasllat, els veïns que omplen la cistella de la compra amb els excel·lents productes frescos de les parades d’aquest mercat de tota la vida, poden accedir al mateix temps a la millor tecnologia que ofereix BEEP Tarragona (Torreforta). L’establiment s’ha situat en una privilegiada ubicació (Amposta, 2), que dóna al carrer i fa cantonada, per a arribar amb més facilitat i amb més proximitat a tots els residents del barri i a tots els tarragonins.

La incorporació de la botiga BEEP al Mercat Municipal de Torreforta és un nou i necessari impuls a una positiva tendència de revitalització d’aquest mercat municipal. D’aquesta manera, en els últims dos anys s’han sumat a la proposta comercial del mercat una peixateria, un comerç de fruita i verdura i, fins i tot, una fleca.

“Si vas a comprar un producte fresc, ara també pots portar el teu ordinador al Servei d’Assistència Tècnica (SAT) o adquirir uns nous auriculars”, explica Ezequiel Rodríguez, un dels propietaris de la botiga.

“Una botiga d’informàtica de proximitat com BEEP contribueix a diferenciar el mercat municipal, i el mercat també ens aporta un plus a nosaltres”, afegeix.

Carrer Amposta, número 2, de Tarragona: Més espai per a créixer

El trasllat al nou local al carrer Amposta, número 2, de Tarragona, permet que la botiga gaudeixi de molt més espai (uns 140 metres quadrats) i d’una millor situació en el barri.

  • “Estem més ben situats, en la part exterior d’un mercat i en un lloc de pas”
  • “Podem disposar molt millor l’exposició de producte
  • “L’espai per a les reparacions, una activitat clau a la nostra botiga, se situa en una superfície major”

Contacta ara amb BEEP Tarragona (Torreforta)

BEEP Torreforta, una botiga de referència al barri

Juan Miguel JerezEzequiel Rodríguez van obrir una botiga d’informàtica al 2012, que al 2014 van incorporar al projecte de BEEP. Des que van obrir les portes per primera vegada, s’han convertit en una botiga de referència al barri tarragoní de Torreforta. “I no sols a Torreforta, sinó també a Tarragona i al municipi de Vilaseca”, apunta Ezequiel.

“La nostra vocació sempre ha estat atendre el client del barri”, expliquen els fundadors de la botiga.

Factors per a incorporar-se a la cadena BEEP

Els impulsors de la botiga enumeren, en les seves pròpies paraules, els factors que els van animar a sumar-se a BEEP:

  • Amplitud del catàleg de productes
  • Suport de la central de BEEP en tot moment. Per a resoldre dubtes i per a abordar els projectes més complexos i ambiciosos, de cara a clients empresarials i institucionals.
  • Reconeixement i visibilitat de la marca
  • Capacitat per a realitzar campanyes de comunicació
  • Marques pròpies Netway i Innobo, amb productes de qualitat i assequibles
  • Avantatges per al client de comprar informàtica en una botiga pertanyent a una cadena amb botigues en tota Espanya

Gran coneixement del mercat empresarial

Una de les grans bases de BEEP Tarragona (Torreforta) és el seu enorme coneixement del mercat de les empreses i els professionals. Els fundadors de la botiga havien coincidit en un establiment amb una eminent orientació cap a les necessitats informàtiques i tecnològiques de les empreses.

“El mercat empresarial és singular. Així, un gerent o un director general, estudien meticulosament qui deixen a càrrec dels seus parcs informàtics”.

BEEP Torreforta té contractes de manteniment de tarifa plana amb empreses i negocis de diferents sectors.

A la Zona Gaming de BEEP Tarragona (Torreforta) hi ha quatre set-ups de gaming muntats, perquè vegis com quedaria la cadira, el monitor i el teclat que t’agraden.

Zona Gaming a Tarragona

BEEP Torreforta compta amb una zona gaming que dóna personalitat a l’establiment i que facilita l’exposició dels productes de gaming. En aquest espai, la botiga té muntades quatre configuracions de gaming, cadascuna d’elles amb la seva cadira, el seu ordinador i monitor, i els seus accessoris.

“El client veu com pot crear el seu propis espai de gaming en la seva llar”

Equip humà

Abans de posar en marxa la seva pròpia botiga, Ezequiel Rodríguez havia treballat en el majorista d’informàtica Sintronic, havia portat la botiga BEEP Cambrils i havia estat al capdavant d’un establiment amb clara vocació cap al mercat empresarial. A BEEP Tarragona (Torreforta), Ezequiel s’ocupa de la part d’administració i comercial.

Juan Miguel Jerez va començar fent reparacions. El seu talent i capacitat de treball li van portar a fer tàndem amb Ezequiel per a obrir una botiga junts. Juan Miguel és el responsable tècnic.