Skip to content

Busques un smartphone? Vine a BEEP i compra un mòbil recondicionat

26/01/2018
ofertes-mobils-recondicionats

ofertes-mobils-recondicionats

Els mòbils recondicionats o mòbils refurbished han creat un nou mercat de smartphones de qualitat i a preu assequible. BEEP ha introduït aquests mòbils a la seva botiga online i en les seves botigues, pensant en usuaris que se senten atrets pels mòbils d’altes prestacions i que al mateix temps són consumidors sensibles al factor preu.

Què és un mòbil recondicionat?

Fent un símil del negoci dels concessionaris d’automòbils, vénen a ser mòbils de quilòmetre zero. Smartphones amb poc historial d’ús previ, que s’han recondicionat per posar-los a la venda i que compten amb una garantia d’un any.

La majoria dels terminals recondicionats provenen de rènting o han estat emprats durant un curt temps per les pròpies operadores de mòbil. Molt en menor mesura, provenen de clients directes.

Què significa “recondicionat” o “refurbished”?

Refurbished es tradueix en castellà com “renovat” o “posat a punt”. Els productes recondicionats han estat posats a punt per a la seva venda. Són productes que han estat revisats, i als quals se’ls ha canviat algun component, si és que era necessari.

Per quins motius es recondiciona un smartphone?

En tractar-se de mòbils recondicionats de Grau A (sense desperfectes estètics), gairebé no s’apliquen canvis als mòbils que venem a BEEP. El que se sol fer és canviar la bateria per una original en els models amb més temps al mercat.

És segur comprar un mòbil recondicionat?

Estem parlant de mòbils que s’han posat a punt i que s’han reparat per estar com nous, llestos per al seu ús. A això cal sumar que els smartphones recondicionats ofereixen al consumidor una garantia d’un any.

És una cosa semblant a un mòbil de segona mà?

No. El concepte més similar, ja ho hem dit, és el del quilòmetre zero. No es tracta d’un dispositiu tecnològic que canvia de mans, sense més. Pel mig, hi ha hagut un treball per posar a punt aquest mòbil per oferir-lo com a nou i amb totes les garanties. Per tant, res més lluny de ser un mòbil de segona mà, que no ha gaudit d’un recondicionament i que no proporciona una garantia al client.

Quins mòbils trobaré en aquesta categoria?

Molts dels mòbils d’aquesta categoria són d’alta gamma. És a dir, es tracta de mòbils amb processadors d’alt rendiment, amb pantalles d’alta qualitat i amb elevada capacitat d’emmagatzematge.

Dit d’una altra manera, són mòbils millors que la mitjana. Alguns ja fa un temps que s´no disponibles, i altres són productes amb molt poc temps en el mercat.

Quins models de smartphone recondicionat podrem trobar?

Els principals models són iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus i Samsung S6 i S7 (la versió normal, com l’Edge).

On puc trobar mòbils recondicionats?

A les botigues BEEP i a la botiga online de BEEP.